נפוליאון בננה פטל קרמל
נפוליאון בננה פטל קרמל עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 502 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-56 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא קצפת, חלב, לחמניות סהר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו נפוליאון מוס קרמל עם רוטב קרמל וגרגרים, Raspberry Mille Feuille (נפוליאון), ו וניל פודינג פטל נפוליאון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-375°f. פורקים בצק ונפרדים ל-4 מלבנים. ניקוב קמצוץ לאטום. השתמש בפין מתגלגל כדי להחליק ניקוב צבט (אופציונלי)
חותכים כל מלבן לארבעה חלקים, ויוצרים מלבנים 3x2 אינץ'.
מניחים על ungreased או קלף מצופה גיליון עוגיות.
מפזרים כל אחד עם סוכר חום.
אופים 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב. מגניב לגמרי, בערך 15 דקות. בינתיים, בקערה בינונית, להכות חלב ופודינג לערבב עם חוט לטאטא עד התערובת מתחילה להתעבות ומקורר במשך 30 דקות עד נחמד ולהגדיר.מקפלים פנימה ציפוי מוקצף. (להכנת מתקדם אתה יכול לעצור כאן, לכסות פודינג ומקרר במשך כמה שעות עד מוכן לשרת)כדי לשרת, לבנות כל נפוליאון על ידי מתחיל עם אחד ריבועי סהר פריכים. מנה על תערובת פודינג וניל. למעלה עם פירות פרוסים.
מוסיפים חצי סהר שני פריך ועוד של פודינג ופירות. למעלה עם פריך שלישי, כפית של פודינג, אחד פטל ופרוסת בננה טפטוף עם ציפוי קרמל.