קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

נפוליאון הוואי

נפוליאון הוואי
נפוליאון הוואי יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 409 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פסטה, סוכר, שעועית וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת נפוליאון, נפוליאון זה שולט, ו כובעי נפוליאון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לדפי הפסטה: מחממים שמן ל -350 מעלות פ.מטגנים בשמן עמוק את הפסטה עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מפזרים את החלק העליון עם סוכר כשהוא עדיין חם כדי שהסוכר יידבק.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1
מחממים את השמנת הכבדה על אש בינונית-גבוהה כך שהיא תגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2
מוסיפים את השוקולד; מסירים מהאש ומכסים. לאחר 10 דקות, לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
מניחים את הסוכר בסיר עם תחתית כבדה עם 1 כף מים.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מחממים על אש בינונית, מסובבים את התבנית מבלי להשתמש בכף או להקציף, ומבשלים עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את חלב הקוקוס ומבשלים על בינוני-גבוה, תוך הקצפה לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
קולים את האננס בחמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הווניל, מסירים מהאש ומצננים למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
3
מקציפים את המסקרפונה עם הסוכר עד שהוא בהיר ואוורירי. מקפלים פנימה את האננס המוקפץ.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
להרכבה: כיכר הפסטה העליונה 1 עם 3 כפות מסקרפונה אננס ו
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
5
למעלה עם ריבוע פסטה נוסף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6
מזלפים את החלק העליון עם קרמל קוקוס ורוטב שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
7
מפזרים את הצלחת בתערובת מלח / סוכר לבה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)

מרכיבים

2(חוֹרֶף)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד החלב של הרשי, קצוץשוקולד החלב של הרשי, קצוץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמסקרפונהnameמסקרפונהname12גיליונות12 יריעות פסטה, חתוכות לעשרים וארבעה משולשים בגודל 3 על 2 אינץ12 יריעות פסטה, חתוכות לעשרים וארבעה משולשים בגודל 3 על 2 אינץ1אננס טרי, חתוך לקוביות קטנותאננס טרי, חתוך לקוביות קטנות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מלח לבה שחורמלח לבה שחור306 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק3(חוֹרֶף)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1שעועית וניל, שרוטהשעועית וניל, שרוטה12ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחי לטיגון עמוקשמן צמחי לטיגון עמוק