נפוליאון עם גבינת עיזים עשב ואספרגוס עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. מתכון צמחוני זה משרת 4 . אם יש לכם שאלוט, שום, גבינת עיזים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. נסו מרק אספרגוס קרמי עם גבינת עיזים, סלק וגבינת עיזים נפוליאון, ו אפרסק וגבינת עיזים נפוליאון (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
חתוך כדי להסיר גזע וודי של האספרגוס, לסדר על מחבת גיליון משומנת.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מזלפים עוד שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. צולים בתנור במשך 8 עד 10 דקות עד שהם רכים, חותכים באלכסון לפרוסות בגודל 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
טמפרטורת התנור נמוכה ל -300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מרדדים לחם בין שתי חתיכות נייר שעווה עד שהוא דק מאוד.
מברישים את שני הצדדים בחמאה מומסת. מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, אופים 10 דקות, מסובבים את התבנית ואופים עוד 10 דקות או עד שהם פריכים.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
בקערה שלבו גבינה, שום, שאלוט, שמיר, עירית, טימין, מיץ לימון, מלח ופלפל. בעוד טוסטים חמים, להפיץ 1 כפית תערובת גבינה על מלבן, העליון עם אספרגוס קלוי. חזור על ההליך, ולאחר מכן במקום שכבת טוסט השלישי על גבי.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
שמנת מתוקה נוספת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
למריחה על טוסט אם רוצים
ענפי שמיר טריים שנקטפו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום