נפוליאון עם גבינת עיזים עשב ואספרגוס
נפוליאון עם גבינת עיזים עשב ואספרגוס עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. מתכון צמחוני זה משרת 4 . אם יש לכם שאלוט, שום, גבינת עיזים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. נסו מרק אספרגוס קרמי עם גבינת עיזים, סלק וגבינת עיזים נפוליאון, ו אפרסק וגבינת עיזים נפוליאון (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור 450 מעלות צלזיוס.
חתוך כדי להסיר גזע וודי של האספרגוס, לסדר על מחבת גיליון משומנת.
מזלפים עוד שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. צולים בתנור במשך 8 עד 10 דקות עד שהם רכים, חותכים באלכסון לפרוסות בגודל 1/4 אינץ'.
טמפרטורת התנור נמוכה ל -300 מעלות צלזיוס.
מרדדים לחם בין שתי חתיכות נייר שעווה עד שהוא דק מאוד.
חותכים לחם לשניים במלבנים כדי להניב 12 מלבנים.
מברישים את שני הצדדים בחמאה מומסת. מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, אופים 10 דקות, מסובבים את התבנית ואופים עוד 10 דקות או עד שהם פריכים.
בקערה שלבו גבינה, שום, שאלוט, שמיר, עירית, טימין, מיץ לימון, מלח ופלפל. בעוד טוסטים חמים, להפיץ 1 כפית תערובת גבינה על מלבן, העליון עם אספרגוס קלוי. חזור על ההליך, ולאחר מכן במקום שכבת טוסט השלישי על גבי.