קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות21
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

נפוליאון תות-ריבס עם גלידת קרם פרש

נפוליאון תות-ריבס עם גלידת קרם פרש
נפוליאון תות-ריבס עם גלידת קרם פרש עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1234 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן למנה. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, קרם פרש, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת ריבס ווניל תות בריח Shortcakes בניחוח עם ג'ינג'ר קרם פרש, פודינג לחם תות עם קרם שמנת מוקצפת, ו לחם מטוגן עם קומפוט ריבס-מנגו וקרם פרש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
לפתוח את גיליון מאפה על משטח העבודה שלך. אם הבצק נדבק קצת, אבק עם קצת קמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
מגלגלים את הבצק לכ -10 אינץ ' מרובע.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
4
חותכים את הריבוע לתוך 4 (5 אינץ') ריבועים, ולאחר מכן לחתוך אלה במחצית באלכסון כדי להפוך 8 משולשים. מפזרים באופן שווה את כל המשולשים עם 2 כפות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
5
שים את המשולשים, את צד הסוכר, על תבנית האפייה. פופ בתנור ואופים עד יפה נפוח וזהוב חום, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
בואו מגניב. חותכים בחצי אופקית (סכין משונן הוא הטוב ביותר עבור עבודה זו).
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
7
שים משולש חצוי על צלחת ההגשה שלך.
8
מורחים כמה מילוי תות-ריבס על גבי, מחסנית עוד משולש חצוי ועוד מילוי על גבי זה וחוזרים לעשות 4 שכבות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
ריבסריבס
מורחיםמורחים
9
מפזרים אבקת סוכר ומגישים עם רוטב יותר בצד. לגרוף קצת קרם פרש גלידה לצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קרם פרשקרם פרש
גלידהגלידה
רוטברוטב
10
תגיש את הנפוליאונים מיד.
11
לטאטא את הסוכר ואת עמילן תירס בקערה קטנה, לוודא שאין גושים.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
12
מוסיפים את ריבס, תערובת סוכר-קורנפלור, גרידת תפוזים ומיץ וחצי מהתותים לסיר. תערבבי טוב.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
גרידה כתומהגרידה כתומה
עמילן תירסעמילן תירס
ריבסריבס
מיץמיץ
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
13
בואו תערובת זו לשבת על 15 דקות את החום כך זה macerates (מקבל נחמד ועסיסי). ואז לשים את המחבת על חום בינוני גבוה ולתת לבשל עד ריבס הוא רך אבל עדיין מחזיק את צורתו, נותן לו מערבבים מדי פעם, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבסריבס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
תן לזה להתקרר במשך כ -15 דקות, ולאחר מכן מערבבים בשאר התותים.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
15
יוצקים את החלב לתוך קערה גדולה, מוסיפים את 2 כפות מיץ לימון ולתת לו לשבת במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
16
מוסיפים את קרם פרש, את מיץ לימון 1/3 כוס הנותרים ואת הסוכר. תן לו להקציף עד שילוב יסודי.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
מיץ לימוןמיץ לימון
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
17
יוצקים לתוך מכונת גלידה ו נטישה לפי הוראות היצרן, ואז פופ במקפיא עד שהוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה