נקטרינה-חמאה פופס
נקטרינה-חמאה פופס נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 29 קלוריות. מתאים ל-45 מנות. אם יש לכם לימון גרידת, ליקר זנגביל, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו נקטרינה-חמאה פופס, קאפקייקס חמאה נקטרינה עם דבש קצפת, ו מטבל שוקולד קרח Pops מ Pops גרידא / Q & A עם המחבר ומסגיר (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לזרוק את נקטרינות פרוסות עם 3/4 כוס הסוכר ו 2 כפות של מיץ לימון ולתת לעמוד עד עסיסי, על 20 דקות. מביאים את הנקטרינות לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה, מועכים קלות, רק עד מתרכך, על 8 דקות.
מעבירים את הנקטרינות למעבד מזון ודופק למחית מחית גס. מסננים את מחית, לחיצה קשה על עורות כדי לחלץ כמה שיותר מיץ ככל האפשר.
להוסיף 2 כפות של ליקר זנגביל ו 1/2 כוס מים למחית; אתה צריך בערך 3 כוסות של מחית רופף. מלא שמונה 6 אונקיות קרטיב תבניות עם חצי מחית נקטרינה להקפיא עד המשרד אבל לא מוצק, על 1 שעה.
בינתיים, בקערה, לשלב את חלב החמאה עם הנותרים 1/4 כוס סוכר, 1/2 כף מיץ לימון, 1 כף ליקר זנגביל ואת גרידת לימון.
להקציף עד הסוכר הוא מומס, ואז לקרר.
יוצקים את תערובת חלב החמאה לתוך תבניות ארטיק להקפיא בערך 1 שעה, עד המשרד אבל לא מוצק.
יוצקים את מחית הנקטרינה הנותרת לתוך התבניות ומוסיפים את המקלות, דוחפים אותם כמעט דרך הארטיקים. להקפיא עד המשרד, לפחות 4 שעות ורצוי בן לילה.
טובלים את התבניות במים חמים לכמה שניות, ואז מבטלים את הקרטיבים ומגישים מיד.