קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

נקניק Cotecchino ב

נקניק Cotecchino ב
נקניק Cotecchino ב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם יין, נקניק cotecchino, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: Cotecchino con Lenticchie (נקניק גדול עם עדשים), נקניקיות מעושנות, שיפודי תאנה ומנצ'גו פלוס לזכות בכרטיס מתנה ויזה $ 100 מנקניק ג' ונסונוויל, ו כריכי נקניק ופלפל מנקניקיית פייסנו של דנבר..

הוראות

1
דקור את הנקניק בכמה מקומות עם מזלג ומניח במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים מים קרים כדי לכסות את הנקניק ומביאים לרתיחה. נמוך יותר לרתיחה ומבשלים 40 דקות, ואז לנקז את הנקניק. אפשר להתקרר, ואז לקלף ולהתפורר מתוך מעטפת.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
על קרש חיתוך נקי, מניחים את העגל שטוח ומכסים את העגל עם הנקניק בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
מגלגלים את העגל וקושרים אותו למקטעים זוגיים בחוט קצבים.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
5
מחממים את שמן הזית באותו מחבת גדולה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הבצל הקצוץ והסלרי ומבשלים עד רך. לצרוב את רול העגל על כל הצדדים במחבת, כך שהוא חום זהוב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את היין, עלה דפנה, פטרוזיליה ועגבניות, מורידים את החום לרתיחה ומבשלים 1 שעה, מוסיפים עוד יין או מים במידת הצורך כדי לשמור על רמת הלחות עקבית.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיף את כל הבצל והגזר, להתאים את רמת הנוזל, ומבשלים במשך 30 דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מסירים מהמחבת ונותנים לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר את המחרוזת ולחתוך לפרוסות עבות.
10
מגישים מיד עם מיצי פאן נשפך על.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי