חם איטלקי נקניק ושרימפס עם אסיאגו גריסים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם תירס, תיבול קייג'ון, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. כדי להשתמש בשמן זית כתית מעולה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת הבוקר כמו קינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 53%. ציון זה מוצק. נסו נקניק שרימפס ואנדוי עם גריסי אסיאגו, שרימפס איטלקי וגריסים, ו שרימפס, נקניק וגריסים עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מכינים את כל המרכיבים במתכון לפני שמתחילים לבשל.
2
לגריסים: בסיר בינוני מביאים מרק וחלב לרתיחה עדינה ומקציפים לאט גריסים. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים כ-12-15 דקות תוך ערבוב תדיר. בזמן שהגריסים מתבשלים מכינים את הנקניקיה והשרימפס. בסיום הגריסים מערבבים פנימה את גבינת אסיאגו. שמור אותם חמים וממשיכים לערבב עד מוכן לשרת. (לא ניתן להכין גריסים מבעוד מועד.)
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגו
גבינת זרלה מגוררת חלקית
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1-1/2 כוס מרק עוף
2 אונקיות צ'דר מגורר
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
עבור נקניק ושרימפס: לבשל מטבע פרוס נקניק במחבת 12" על אש בינונית במשך כ 10-12 דקות עד להשחמה מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מעבירים לקערה ושומרים.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים שמן זית למחבת החמה ומבשלים את השרימפס, הופכים עד לבישול כ 3-4 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות, הפלפל האדום, התירס, הבצל הירוק, השום, התיבול והמים ומבשלים עוד 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
רצועת קליפת לימון אחת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הנקניקיה המבושלת ומחממים. כף גריסים לקערות אישיות ומעליה תערובת נקניקיות ושרימפס.