קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

נקניק איטלקי חם ושרימפס עם גריסי אסיאגו

נקניק איטלקי חם ושרימפס עם גריסי אסיאגו
חם איטלקי נקניק ושרימפס עם אסיאגו גריסים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם תירס, תיבול קייג'ון, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. כדי להשתמש בשמן זית כתית מעולה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת הבוקר כמו קינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 53%. ציון זה מוצק. נסו נקניק שרימפס ואנדוי עם גריסי אסיאגו, שרימפס איטלקי וגריסים, ו שרימפס, נקניק וגריסים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מכינים את כל המרכיבים במתכון לפני שמתחילים לבשל.
2
לגריסים: בסיר בינוני מביאים מרק וחלב לרתיחה עדינה ומקציפים לאט גריסים. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים כ-12-15 דקות תוך ערבוב תדיר. בזמן שהגריסים מתבשלים מכינים את הנקניקיה והשרימפס. בסיום הגריסים מערבבים פנימה את גבינת אסיאגו. שמור אותם חמים וממשיכים לערבב עד מוכן לשרת. (לא ניתן להכין גריסים מבעוד מועד.)
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
עבור נקניק ושרימפס: לבשל מטבע פרוס נקניק במחבת 12" על אש בינונית במשך כ 10-12 דקות עד להשחמה מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מעבירים לקערה ושומרים.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים שמן זית למחבת החמה ומבשלים את השרימפס, הופכים עד לבישול כ 3-4 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות, הפלפל האדום, התירס, הבצל הירוק, השום, התיבול והמים ומבשלים עוד 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הנקניקיה המבושלת ומחממים. כף גריסים לקערות אישיות ומעליה תערובת נקניקיות ושרימפס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך