נקניק איטלקי עם פארפאל וברוקולי ראבה
נקניק איטלקי עם Farfalle וברוקולי Rabe דורש על 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 427 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, חמאה, פארפאל פסטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Farfalle עם נקניק איטלקי וברוקולי, נקניק איטלקי וברוקולי רב, ו ברוקולי עם נקניק איטלקי מתוק.
הוראות
Bring a large pot of lightly salted water to a boil over high heat.
Add the farfalle pasta, and cook until al dente, 8 to 10 minutes; drain.
Meanwhile, heat the olive oil in a large skillet over medium-high heat. Stir in the Italian sausage until crumbly and no longer pink, about 5 minutes. Stir in the garlic, and continue cooking until the sausage begins to brown, about 5 minutes more.
Pour off the excess grease, then pour in the chicken broth and red pepper flakes. Bring to a boil over high heat, then add the broccoli rabe, and cover. Cook until the broccoli rabe is tender, about 4 minutes.
When the broccoli rabe is done, stir in the butter, Parmesan cheese, salt, and pepper until the meat sauce has thickened. Toss with the farfalle and serve.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
Chianti, Trebbiano, and Verdicchio are my top picks for Italian. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. One wine you could try is Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. It has 4.3 out of 5 stars and a bottle costs about 34 dollars.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.