נקניק איטלקי עם פולנטה
נקניק איטלקי עם פולנטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 6 מנות עם 457 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פסטו, עגבניות, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח התירס תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי קמח תירס כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 66%. הציון הזה די טוב. נסו פולנטה עם נקניק איטלקי, נקניקיות איטלקיות ועקיצות פולנטה, ו פולנטה דלעת עם נקניק איטלקי ושומר עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, מבשלים נקניק ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
מוסיפים שום; לבשל 1 דקה יותר. מערבבים ברוקולי. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 5-7 דקות או עד שהברוקולי רך.
מערבבים פנימה את העגבניות, הפסטו, פתיתי הפלפל והפלפל; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 10 דקות.
בינתיים, לפולנטה, הביאו מרק לרתיחה בסיר כבד קטן. מנמיכים את האש לרתיחה עדינה; מקציפים לאט קמח תירס. ממשיכים לערבב 10-12 דקות או עד שהפולנטה מסמיכה ובעלת מרקם חלק.
מגישים עם תערובת נקניקיות.