קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

נקניק, דלעת ומרק ארבוריו

נקניק, דלעת ומרק ארבוריו
נקניק, דלעת ומרק Arborio יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 740 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו כמה עלי מרווה, ציר עוף, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. מתכונים דומים: ארבוריו אורז ומרק כרוב סבוי, שעועית לבנה מרק אורז Arborio, ו מרק דלעת דל פחמימות עם נקניק.

הוראות

1
מחממים את EVOO בסיר מרק או תנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשההרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, מתפוררים אותו בכפית עץ, עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים עד רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים את עלה המפרץ ואת הדלעת ומתבלים עם מלח, פלפל וקצת אגוז מוסקט. מערבבים את המניה וחצי וחצי ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את כרוב. מבשלים עד הדלעת מכרז, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
סכין קילוףסכין קילוף
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כרובכרוב
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מוסיפים את האורז ומבשלים עד רק מכרז, 18 עד 20 דקות, ערבוב כל 2 עד 3 דקות. מוסיפים את המרווה.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
6
מצקת את המרק לקערות רדודות. למעלה עם Parmigiano-רג ' יאנו וטיפטוף של EVOO. הערה של קוק: המרק, ללא האורז, יכול להיות מכוסה ומקורר לארוחת איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשההרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
מצקתמצקת
7
מוסיפים את האורז לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל