קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

נקניק, דלעת ומרק ארבוריו

נקניק, דלעת ומרק ארבוריו
נקניק, דלעת ומרק Arborio יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 740 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו כמה עלי מרווה, ציר עוף, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. מתכונים דומים: ארבוריו אורז ומרק כרוב סבוי, שעועית לבנה מרק אורז Arborio, ו מרק דלעת דל פחמימות עם נקניק.

הוראות

1
מחממים את EVOO בסיר מרק או תנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמורקופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, מתפוררים אותו בכפית עץ, עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים עד רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את עלה המפרץ ואת הדלעת ומתבלים עם מלח, פלפל וקצת אגוז מוסקט. מערבבים את המניה וחצי וחצי ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את כרוב. מבשלים עד הדלעת מכרז, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כרובכרוב
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מוסיפים את האורז ומבשלים עד רק מכרז, 18 עד 20 דקות, ערבוב כל 2 עד 3 דקות. מוסיפים את המרווה.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
6
מצקת את המרק לקערות רדודות. למעלה עם Parmigiano-רג ' יאנו וטיפטוף של EVOO. הערה של קוק: המרק, ללא האורז, יכול להיות מכוסה ומקורר לארוחת איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמורקופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת
7
מוסיפים את האורז לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל