נקניק, דלעת ומרק ארבוריו
נקניק, דלעת ומרק Arborio יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 740 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו כמה עלי מרווה, ציר עוף, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. מתכונים דומים: ארבוריו אורז ומרק כרוב סבוי, שעועית לבנה מרק אורז Arborio, ו מרק דלעת דל פחמימות עם נקניק.
הוראות
מחממים את EVOO בסיר מרק או תנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, מתפוררים אותו בכפית עץ, עד להשחמה.
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים עד רך, כ 5 דקות.
מוסיפים את עלה המפרץ ואת הדלעת ומתבלים עם מלח, פלפל וקצת אגוז מוסקט. מערבבים את המניה וחצי וחצי ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את כרוב. מבשלים עד הדלעת מכרז, כ 20 דקות.
מוסיפים את האורז ומבשלים עד רק מכרז, 18 עד 20 דקות, ערבוב כל 2 עד 3 דקות. מוסיפים את המרווה.
מצקת את המרק לקערות רדודות. למעלה עם Parmigiano-רג ' יאנו וטיפטוף של EVOO. הערה של קוק: המרק, ללא האורז, יכול להיות מכוסה ומקורר לארוחת איפור מראש.
מוסיפים את האורז לפני ההגשה.