נקניק הודו ועוטפת מנגו
נקניק הודו ועוטפת מנגו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם מיונז, אבקת קארי, נקניקיות הודו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: שאריות הודו חג ההודיה-עוטפת טורקיה, עוטפת חזיר ומנגו, ו עוטפת מנגו עוף.
הוראות
מקציפים יחד מיונז, מיץ לימון ואבקת קארי בקערה קטנה; להפריש. מחממים גריל בינוני גבוה. נקניקיות גריל, מפנה, עד מבושל דרך, כ 25 דקות, או כאשר מדחום לקרוא מיידית מוכנס במרכז רושם 77°. נקניקים פרוסות במחצית לאורכו.
טוסט טורטיות על הגריל עד נפוח מעט, על 30 שניות.
מורחים 2 כפות. תערובת מיונז על כל טורטייה. לחלק תרד בין טורטיות, סידור זה על פני באמצע. למעלה עם שני חצאי נקניק וכמה פרוסות מנגו.
להפשיל בחוזקה, תוחב בקצוות כמו שאתה הולך.
חותכים עטיפות בחצי באלכסון ומגישים.