נקניק הודו ופלפלים
נקניק הודו ופלפלים זה ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך מלח כשר, פלפלים, עגבניות משומר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו נקניק הודו ופלפלים, המבורגר נקניק ופלפלים טורקיה, ו לינגוויני עם נקניק הודו ופלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטגן. פירס את הנקניקיות בכל רחבי עם מזלג, לארגן על תבנית אפייה מטגן, מפנה באמצע, עד חום זהוב, על 8 דקות (הם לא יהיו מבושלים לחלוטין).
העברה ללוח חיתוך ולחתוך לשניים באלכסון.
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את הפלפלים, שומר ובצל ומבשלים, ערבוב, עד שהם מתרככים מעט, 3 דקות.
מוסיפים 1/2 כפית מלח, שום, רוזמרין, פתיתי פלפל אדום וזרעי שומר. לבשל, לערבב, עוד דקה אחת.
מערבבים ב 1/2 כוס מים, עגבניות ובזיליקום. להפחית את החום בינוני; לכסות ולבשל עד הירקות מכרזים, 5 דקות. לחשוף; להוסיף את הנקניקיות ומבשלים דרך, 3 עד 4 דקות. (
מוסיפים טיפת מים אם הרוטב סמיך מדי.) Top with more basil.