נקניק הודו-לזניה תרד עם רוטב עגבניות חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לזניה נקניק הודו תרד עם רוטב עגבניות פיקנטי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 616 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך תרד, אורגנו, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו נקניק הודו-לזניה תרד עם רוטב עגבניות חריף, לזניה נקניק תרד וטורקי, ו לזניה של נקניק הודו ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים נקניקיות; sauté עד חום, באמצעות מזלג לשבור את הבשר לחתיכות גסות, על 7 דקות.
מוסיפים רוטב עגבניות חריף. מבשלים 5 דקות.
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים ל 191°.
לטאטא ריקוטה, תרד, 1 כוס פרמזן, ביצים, שמנת, בזיליקום, אורגנו ופלפל בקערה גדולה. תניח בצד.כפית 1 כוס רוטב מעל החלק התחתון של 13 x 9 x 2 אינץ זכוכית תבנית אפייה.
מניחים 3 אטריות על רוטב בשכבה אחת.
מורחים 1 כוס רוטב על אטריות. כפית 1 תערובת ריקוטה על רוטב.
מפזרים 1/4 כוס פרמזן ו 1 כוס פרובולון מעל תערובת ריקוטה. חזור על שכבות עם 3 אטריות, 1 כוס רוטב, 1 תערובת ריקוטה כוס, 1/4 כוס פרמזן ו 1 כוס פרובולון. סדר הנותרים 3 אטריות על גבינות. כפית 1 כוס רוטב על אטריות.
מפזרים הנותרים 1/4 כוס פרמזן ו 1 כוס פרובולון על לזניה. שאריות של תערובת ריקוטה על הלזניה. כפית 2 1/2 רוטב כוסות סביב בובות ריקוטה. בחוזקה לכסות את תבנית אפייה עם נייר.
אופים לזניה 50 דקות; לחשוף ולהמשיך לאפות עד אטריות מכרז לזניה חם מבעבע, כ -25 דקות יותר.
תנו ללזניה לעמוד 15 דקות לפני ההגשה. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מגניב במקצת. מכסים ומקררים. לחמם מחדש, מכוסה בנייר כסף, ב 177°. תנור על 45 דקות.)
בינתיים, לחמם מחדש את הרוטב בסיר קטן על אש בינונית.
מגישים לזניה, עובר רוטב שנותר.