נקניק הודו של ראפי ומילוי ערמון
גשו לסופר וקנו פרמזן, שמן זית, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. וזה די טוב. נסו הודו צלוי עם פקאן, נקניק וערמונים מלית & שאלוט צלוי, פורצ'יני, ערמונים, ומילוי נקניק, ו הודו עם מילוי ערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
במחבת סאוט בינונית מוסיפים את התפוחים, הבצל, 1 כף שמן וחמאה מבשלים מעל חום נמוך בינוני במשך 10 דקות כדי לרכך.
מוסיפים את היין, חמוציות, מלח ופלפל, ומבשלים כ 5 דקות. תוריד את החום ולאפשר לתערובת להתקרר.
במחבת טחון גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים 1 כף שמן זית ובשר נקניק הודו ונפרדים מכפית עץ ומבשלים עד להשחמה ומבשלים דרך, כ 8 עד 10 דקות.
בקערה בינונית לזרוק יחד את תערובת פירות ובצל, את הנקניק, ערמונים, את cornbread פתיתי פלפל אדום.
מוסיף את המניה עוף, ו 3/4 כוס הפרמזן. מניחים בעדינות לתוך 8 1/2 על ידי 8 1/2 אינץ זכוכית Pyrex צלחת אפייה העליון עם שאר פרמזן. נקודה עם חמאה.
מקום מתלה באמצע ואופים עד העליון הוא חום זהוב, 45 דקות עד 1 שעה.