קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

נקניק הודו של ראפי ומילוי ערמון

נקניק הודו של ראפי ומילוי ערמון
גשו לסופר וקנו פרמזן, שמן זית, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. וזה די טוב. נסו הודו צלוי עם פקאן, נקניק וערמונים מלית & שאלוט צלוי, פורצ'יני, ערמונים, ומילוי נקניק, ו הודו עם מילוי ערמונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
במחבת סאוט בינונית מוסיפים את התפוחים, הבצל, 1 כף שמן וחמאה מבשלים מעל חום נמוך בינוני במשך 10 דקות כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את היין, חמוציות, מלח ופלפל, ומבשלים כ 5 דקות. תוריד את החום ולאפשר לתערובת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
במחבת טחון גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים 1 כף שמן זית ובשר נקניק הודו ונפרדים מכפית עץ ומבשלים עד להשחמה ומבשלים דרך, כ 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא גרעינים וחתוכות לקוביות קטנות4 עגבניות רומא, ללא גרעינים וחתוכות לקוביות קטנות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
בקערה בינונית לזרוק יחד את תערובת פירות ובצל, את הנקניק, ערמונים, את cornbread פתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ערמוניםערמונים
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
לשלב את כל החומרים.
8
מוסיף את המניה עוף, ו 3/4 כוס הפרמזן. מניחים בעדינות לתוך 8 1/2 על ידי 8 1/2 אינץ זכוכית Pyrex צלחת אפייה העליון עם שאר פרמזן. נקודה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
9
מקום מתלה באמצע ואופים עד העליון הוא חום זהוב, 45 דקות עד 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות