נקניק החזיר האיטלקי של נני
נקניק החזיר האיטלקי של נני עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 182 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. מתאים ל-27 מנות. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות אם יש לך פלפל טחון, פטרוזיליה, כתף חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . מתכונים דומים: תרד ונקניק איטלקי ממולא בשר חזיר Tenderloin (psssst ... זה עטוף בבייקון, מדי!), נקניק איטלקי Stromboli (Aka לחם נקניק), ו כרוב ונקניקיית חזיר-Tripp נקניק.
הוראות
מערבבים את קוביות החזיר עם אבקת השום, זרעי שומר, פתיתי פלפל אדום, מלח, פלפל שחור ופטרוזיליה; לטחון דרך צלחת גסה.
מערבבים ביין הלבן וטוחנים שוב. דברים לתוך תרמילי החזיר שטוף, מתפתל לאורכים 4 אינץ'. מכסים ומקררים בין לילה כדי לאפשר לתבלינים להשרות את הבשר לפני הבישול או הקפאה.