קושימומחה
מוכן ב10 שעות
מנות27
ציון בריאות21
מגזין

נקניק החזיר האיטלקי של נני

נקניק החזיר האיטלקי של נני
נקניק החזיר האיטלקי של נני עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 182 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. מתאים ל-27 מנות. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות אם יש לך פלפל טחון, פטרוזיליה, כתף חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . מתכונים דומים: תרד ונקניק איטלקי ממולא בשר חזיר Tenderloin (psssst ... זה עטוף בבייקון, מדי!), נקניק איטלקי Stromboli (Aka לחם נקניק), ו כרוב ונקניקיית חזיר-Tripp נקניק.

הוראות

1
מערבבים את קוביות החזיר עם אבקת השום, זרעי שומר, פתיתי פלפל אדום, מלח, פלפל שחור ופטרוזיליה; לטחון דרך צלחת גסה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
מערבבים ביין הלבן וטוחנים שוב. דברים לתוך תרמילי החזיר שטוף, מתפתל לאורכים 4 אינץ'. מכסים ומקררים בין לילה כדי לאפשר לתבלינים להשרות את הבשר לפני הבישול או הקפאה.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות