קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

נקניק וברוקולי רב סטופ

נקניק וברוקולי רב סטופ
נקניק וברוקולי רב סטופ יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 811 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם מלח, פלפל צ'ילי, מלאי עוף בקופסה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 75%. נסו ברוקולי ראבה ונקניקייה, נקניק וברוקולי ראב בורגר, ו פסטה עם ברוקולי ורוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
Watch how to make this recipe.
2
In a medium pot, bring a few inches of water to a boil over medium heat, then salt the water. Trim the broccoli rabe and cut it into 1 1/2 to 2-inch lengths. Simmer in boiling water to reduce the bitterness, about 4 to 5 minutes, then cold shock in ice water and drain very well.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
3
Heat a Dutch oven or large soup pot over medium-high heat with extra-virgin olive oil, a turn of the pan.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומר, קלוי קלותזרעי שומר, קלוי קלות
6 תפוחי אדמה גדולים, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/2 אינץ'6 תפוחי אדמה גדולים, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (16 אונקיות) פסטה ספירלה לא מבושלתחבילה אחת (16 אונקיות) פסטה ספירלה לא מבושלת
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
4
Add the sausage and brown and crumble, 7 to 8 minutes.
מרכיבים שתצטרך
עד 5 עגבניותעד 5 עגבניות
5
Add the onions, garlic and chile and cook a few minutes more.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
6
Add the thyme and lemon zest, then add broccoli rabe and season with a little nutmeg. Stir in the stock and the water and bring to a boil. Simmer a few minutes to combine the flavors. Turn off the heat, cool and store for a make-ahead meal. Reheat the stoup over low heat and bring to a low boil.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
משמשים מיובשים או צימוקים קצוציםמשמשים מיובשים או צימוקים קצוצים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
7
Add the pasta and cook to al dente, about 10 minutes. Ladle the stoup in shallow bowls and garnish with cheese.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
מצקתמצקת
8
Serve with crusty bread for mopping.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

Chianti, Trebbiano, and Verdicchio are great choices for Italian. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. One wine you could try is Piccini Chianti Classico. It has 4.6 out of 5 stars and a bottle costs about 10 dollars.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו