נקניק ודגים סיר אחד
אם יש לכם ורמוט, שום, לחם פריך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סיר אחד נקניק גביני פנה, אנדויל נקניק אורז פוט, ו סיר אחד אפוי זיטי עם נקניק איטלקי + וידאו (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן זית כתית אקסטרה, סיבוב של המחבת, מעל חום בינוני גבוה. ראשים למעלה: השתמש במחבת עם מכסה הולם הדוק.
מוסיף את הנקניק ולהתפורר תוך בראונינג, על 3 עד 4 דקות. בעוד הנקניק חום, למחוץ את השום. לקלף את הבצל, לקצץ את קצה השורש ולאחר מכן דק פרוסה.
מוסיפים את השום, הבצל ותפוחי האדמה למחבת עם הנקניק ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. לטבול את המחבת עם חצי ורמוט או יין, לכסות את המחבת עם מכסה לבשל 10 עד 12 דקות.
הסר את המכסה, להוסיף את העגבניות ומערבבים בעדינות לתוך תפוחי האדמה. הגדר פילה על גבי תפוחי האדמה ו douse עם שאר ורמוט או יין. מתבלים את הדגים במלח ופלפל, לפי הטעם. הגדר מכסה במקום ומבשלים עד הדג הוא אטום, על 6 עד 8 דקות.
מעל הדגים עם פטרוזיליה, מיץ של 1/2 לימון ומקשטים עם טפטוף ליברלי של שמן זית כתית. כדי לשרת, להעביר את תערובת דגים ונקניקיות מן המחבת לתוך קערות רדודות להחזיק את המיץ. השתמש לחם פריך כדי לספוג את המיצים ליד השולחן.