קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

נקניק ודגים סיר אחד

נקניק ודגים סיר אחד
אם יש לכם ורמוט, שום, לחם פריך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סיר אחד נקניק גביני פנה, אנדויל נקניק אורז פוט, ו סיר אחד אפוי זיטי עם נקניק איטלקי + וידאו (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 כף שמן זית כתית אקסטרה, סיבוב של המחבת, מעל חום בינוני גבוה. ראשים למעלה: השתמש במחבת עם מכסה הולם הדוק.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומר, קלוי קלותזרעי שומר, קלוי קלות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
2
מוסיף את הנקניק ולהתפורר תוך בראונינג, על 3 עד 4 דקות. בעוד הנקניק חום, למחוץ את השום. לקלף את הבצל, לקצץ את קצה השורש ולאחר מכן דק פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
עד 5 עגבניותעד 5 עגבניות
2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
מוסיפים את השום, הבצל ותפוחי האדמה למחבת עם הנקניק ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. לטבול את המחבת עם חצי ורמוט או יין, לכסות את המחבת עם מכסה לבשל 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגםפילה פורל אגם
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטבתפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב
ורמוטורמוט
עד 5 עגבניותעד 5 עגבניות
2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
4
הסר את המכסה, להוסיף את העגבניות ומערבבים בעדינות לתוך תפוחי האדמה. הגדר פילה על גבי תפוחי האדמה ו douse עם שאר ורמוט או יין. מתבלים את הדגים במלח ופלפל, לפי הטעם. הגדר מכסה במקום ומבשלים עד הדג הוא אטום, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגםפילה פורל אגם
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטבתפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ורמוטורמוט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מעל הדגים עם פטרוזיליה, מיץ של 1/2 לימון ומקשטים עם טפטוף ליברלי של שמן זית כתית. כדי לשרת, להעביר את תערובת דגים ונקניקיות מן המחבת לתוך קערות רדודות להחזיק את המיץ. השתמש לחם פריך כדי לספוג את המיצים ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומר, קלוי קלותזרעי שומר, קלוי קלות
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
עד 5 עגבניותעד 5 עגבניות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק