נקניק וערמון מלית עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו ערמונים, שמן זית, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: פורצ'יני, ערמונים, ומילוי נקניק, רוטב ערמונים עם נקניקייה / מלית, ו נקניק איטלקי, פטריות ומילוי ערמון.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 F. לבשל 3/4 פאונד נקניק איטלקי, מתפורר אותו עם החלק האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקי
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד חום זהוב, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
4
מוסיף את הגזר וסלרי ומבשלים עד רך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזר
סלרי
5
מוסיפים 1 1/2 כפיות מלח, 3/4 כפית פלפל, פטרוזיליה, טימין ומבשלים 1 minute.In קערה גדולה, לשלב את הלחם, ירקות, מרק. מערבבים את הנקניק והערמונים.
מרכיבים שתצטרך
ירק
ערמונים
פטרוזיליה
נקניק
פלפל
לחם
מרק
טימין
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מעבירים לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
אופים במשך 20 דקות, עד מחומם דרך.הערה מקדימה: להכין את המילוי לאפייה עד 1 יום מראש.