קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות33
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

נקניק וערמונים מלית

נקניק וערמונים מלית
נקניק וערמון מלית עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו ערמונים, שמן זית, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: פורצ'יני, ערמונים, ומילוי נקניק, רוטב ערמונים עם נקניקייה / מלית, ו נקניק איטלקי, פטריות ומילוי ערמון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 F. לבשל 3/4 פאונד נקניק איטלקי, מתפורר אותו עם החלק האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד חום זהוב, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
4
מוסיף את הגזר וסלרי ומבשלים עד רך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
סלריסלרי
5
מוסיפים 1 1/2 כפיות מלח, 3/4 כפית פלפל, פטרוזיליה, טימין ומבשלים 1 minute.In קערה גדולה, לשלב את הלחם, ירקות, מרק. מערבבים את הנקניק והערמונים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ערמוניםערמונים
פטרוזיליהפטרוזיליה
נקניקנקניק
פלפלפלפל
לחםלחם
מרקמרק
טימיןטימין
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מעבירים לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים במשך 20 דקות, עד מחומם דרך.הערה מקדימה: להכין את המילוי לאפייה עד 1 יום מראש.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור