חזה הודו ללא עצמות ממולא נקניק ופטריות עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 42 גרם חלבון, 127 גרם שומן, ובסך הכל 1441 קלוריות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 96 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. גשו לסופר וקנו מרווה, בצל, ציר עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 79%. נסו נקניק ופטריות ממולאים חזה הודו ללא עצמות, חזה הודו ממולא חמוציות ללא עצמות, ו חזה הודו ממולא כרוב ונקניק עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מצפים מחבת מטגן גדולה, על אש בינונית-גבוהה, בשמן זית, מוסיפים פנימה מחצית מהבצל הקוביות, מתבלים במלח, לפי הטעם. מבשלים את הבצלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם רכים וארומטיים מאוד, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות. זורקים פנימה את הפטריות והמרווה, מתבלים במלח, לפי הטעם. מבשלים עד שהם רכים ונבולים, בערך 5 עד 7 דקות. מערבבים פנימה את הנקניקייה ומשתמשים בכף מטבח גדולה כדי לקצוץ את הנקניקיה. מבשלים עד שהנקניקיה שחומה ומעט פריכה, בערך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 תפוז, גרידה
1/2 ענף רוזמרין
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מעבירים את תערובת הנקניקיות לקערת ערבוב גדולה ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
5
בזמן שתערובת הנקניקיות מתקררת, חותכים את חזה ההודו ל -2 חצאים נפרדים ומסירים את העור. פרפר כל חצי כדי ליצור משטח רחב ושטוח. מכסים כל חצי בניילון נצמד ובפטיש בשר, דופקים בעדינות כל חצי חזה, כדי לשטח.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
3 כוסות פירורי לחם פנקו
6
לקערת הערבוב עם תערובת הנקניקיות מוסיפים את פירורי הלחם, הגבינה המגוררת, הביצים ו 1/2 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
רוטב חמוציות, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
7
מערבבים יחד עד שהוא הופך לתערובת הומוגנית. טועמים ומתבלים במלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
הניחו חתיכה גדולה של שומן קול על משטח עבודה גדול ושטוח.
9
הניחו כ -10 פרוסות בייקון באמצע, חופפות מעט. מסדרים מעל חזה הודו.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
10
הנח חצי תערובת מלית על תרנגול הודו לגלגל אותו, יצירת יומן מסודר אפילו. עוטפים 2 חתיכות בייקון סביב כל קצה, ואז מקפלים את הבייקון שמתחת סביב ההודו. עטפו את שומן הקול בשכבה אחידה ליצירת בול עץ חלק ואחיד. לקשור עם חוט כדי לאבטח. חזור על הפעולה עם חזה הודו שני.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
דראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
11
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
שמים תבנית צלייה גדולה על מבער, מצפים אותה בשמן זית ומחממים על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
13
מוסיפים את גלילי ההודו ומשחימים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דראגי פנינה לבנות
14
מוציאים את הלחמניות מהמחבת ומוסיפים את הבצל הנותר, הגזר, הסלרי. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומבשלים את הירקות עד שהם מתחילים להתרכך, בערך 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
דראגי פנינה לבנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
15
מוסיפים 1 כוס ציר עוף ו -1 כוס יין לבן לתבנית הצלייה עם צרור טימין. מחזירים את גלילי ההודו לתבנית, מכסים בנייר כסף וצולים למשך 25 דקות, מסירים את נייר הכסף וצולים עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דראגי פנינה לבנות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
16
מוציאים את התבנית מהתנור ומעבירים את הודו למגש או מגש ומכסים בנייר כסף למנוחה ושמירה על חום.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
17
שים את תבנית הצלייה מעל 2 מבערים להכנת הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
18
הסר את הטימין והקפיץ את השומן.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום
19
מערבבים את הקמח עם 6 כפות ציר עוף ומקציפים אותו לאט לתבנית הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
20
מקציפים את ציר העוף שנותר ומביאים לו את התערובת לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהתערובת מסמיכה לעקביות רוטב. טועמים ומתבלים במלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
21
מוציאים את החוט מהרולדות ופורסים למדליונים. מסדרים את הרולדות על מגש הגשה ומגישים עם הרוטב.