קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

נקניק ופנה פטריות מוקרם

נקניק ופנה פטריות מוקרם
נקניק ופנה גראטן פטריות יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 792 קלוריות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-265 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו פטריות די, מוצרלה עם חלב מלא, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פני גראטן עם נקניק, שומר ופטריות, מנה אחת נקניק ופנה פטריות, ו נקניק הודו, פטריות ותפוחי אדמה מוקרמים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים פנה בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (2 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד אל דנטה. להזמין 1/2 כוס פסטה-בישול מים, ולאחר מכן לנקז פסטה ולהעביר לתבנית אפייה 3 ליטר flameproof.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
פנה!פנה!
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
בינתיים, לבשל נקניק ב 1 כף שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה, ערבוב מדי פעם לשבור את כל חתיכות גדולות, עד כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
העברה עם כף מחורצת לקערה, משאיר שומן במחבת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להוסיף שמן כף הנותרים למחבת יחד עם פטריות ושום, ואז לבשל על חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד פטריות זהובות, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
להחזיר נקניק למחבת יחד עם שמנת, שמורות 1/2 כוס בישול מים, מעוגל 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומרתיחים על חום גבוה, ערבוב פעם או פעמיים, עד מעובה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
יוצקים על פסטה, ואז מערבבים בפרמג 'יאנו-רג' יאנו, מוצרלה 1/2 כוס, ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
מורחים באופן שווה בתבנית אפייה העליון עם מוצרלה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
9
מטגנים 3 עד 4 סנטימטרים מחום עד חום זהוב כתמים, על 5 דקות.
1
סלט ירוק