נקניק ופנה פטריות מוקרם
נקניק ופנה גראטן פטריות יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 792 קלוריות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-265 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו פטריות די, מוצרלה עם חלב מלא, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פני גראטן עם נקניק, שומר ופטריות, מנה אחת נקניק ופנה פטריות, ו נקניק הודו, פטריות ותפוחי אדמה מוקרמים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פנה בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (2 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד אל דנטה. להזמין 1/2 כוס פסטה-בישול מים, ולאחר מכן לנקז פסטה ולהעביר לתבנית אפייה 3 ליטר flameproof.
בינתיים, לבשל נקניק ב 1 כף שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה, ערבוב מדי פעם לשבור את כל חתיכות גדולות, עד כבר לא ורוד.
העברה עם כף מחורצת לקערה, משאיר שומן במחבת.
להוסיף שמן כף הנותרים למחבת יחד עם פטריות ושום, ואז לבשל על חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד פטריות זהובות, על 3 דקות.
להחזיר נקניק למחבת יחד עם שמנת, שמורות 1/2 כוס בישול מים, מעוגל 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומרתיחים על חום גבוה, ערבוב פעם או פעמיים, עד מעובה, על 4 דקות.
יוצקים על פסטה, ואז מערבבים בפרמג 'יאנו-רג' יאנו, מוצרלה 1/2 כוס, ומלח לפי הטעם.
מורחים באופן שווה בתבנית אפייה העליון עם מוצרלה הנותרים.
מטגנים 3 עד 4 סנטימטרים מחום עד חום זהוב כתמים, על 5 דקות.