נקניק וקיש שוויצרי
נקניק וקיש שוויצרי נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 398 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו חרדל, ביצים, גבינה שוויצרית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו נקניק וקיש שוויצרי, נקניק, גבינה שוויצרית ותרד, ו קיש שוויצרי פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את התנור למצב בינוני וחימום מראש ל 177°.
רול לשים בצק עוגה להתאים בזהירות לתוך צלחת עוגה. לקצץ קצוות ומקרר עד מוכן למלא.
ממיסים חמאה במחבת בינונית על חום גבוה בינוני.
מוסיפים בשר חזיר ומבשלים, משליכים לעתים קרובות עד השחמה מכל הצדדים, על 4 דקות.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר. בקערה גדולה מקציפה יחד ביצה, חלב, חרדל ורוטב ווסטרשייר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
לאחר חזיר מקורר לפזר אותו על החלק התחתון של מחבת העוגה, ואחריו גבינה שוויצרית מגוררת.
יוצקים תערובת ביצה על חזיר וגבינה ומניחים בתנור.
אופים עד קיש משחימים קלות נפוחות ומרכז קיש מתנועע מעט כאשר מזועזע, 30 עד 40 דקות. אפשר להתקרר לפחות 20 דקות לפני חיתוך והגשה. קיש יכול להיות מוגש בטמפרטורת החדר, או ישר מהמקרר לאחר מצמרר.