קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

נקניק חם ומטבל שעועית

נקניק חם ומטבל שעועית
. אם יש לכם נקניק פיקנטי בתפזורת, שעועית, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו מטבל עוף חם נאשוויל, רוטב פאדג'חם, ו מרק חם וחמוץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים מחבת מעל חום בינוני. לשבור נקניק לחתיכות קטנות ולהוסיף למחבת; לבשל ומערבבים עד השחמה לחלוטין, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מסננים שומן עודף ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מערבבים שעועית עם מרק בייקון ושמנת חמוצה יחד בקערה; יוצקים מעל נקניק משחי ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
נקניקנקניק
בייקוןבייקון
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
העברת תערובת לתבנית אפייה; העליון עם גבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה תוססת והמטבל חם לאורך כל הדרך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מגישים באופן מיידי.