נקניק חם ומטבל שעועית
. אם יש לכם נקניק פיקנטי בתפזורת, שעועית, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו מטבל עוף חם נאשוויל, רוטב פאדג'חם, ו מרק חם וחמוץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחממים מחבת מעל חום בינוני. לשבור נקניק לחתיכות קטנות ולהוסיף למחבת; לבשל ומערבבים עד השחמה לחלוטין, 5 עד 7 דקות.
מערבבים שעועית עם מרק בייקון ושמנת חמוצה יחד בקערה; יוצקים מעל נקניק משחי ומערבבים.
העברת תערובת לתבנית אפייה; העליון עם גבינת צ ' דר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה תוססת והמטבל חם לאורך כל הדרך, כ -10 דקות.