קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

נקניק, כרישה, וקיש שלוש גבינות

נקניק, כרישה, וקיש שלוש גבינות

הוראות

1
בינתיים, כרישה חצויה לאורך לחתוך לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ' , ולאחר מכן לשטוף היטב בקערה של מים קרים, כרישה מגרה. הרם החוצה ולנקז כרישה במסננת ויבש טפיחה. ממיסים חמאה במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום נמוך בינוני ומבשלים כרישה, ערבוב מדי פעם, עד מאוד רך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שורה פשטידה חמה עם בשר חזיר פרוס, חופפים שכבות לפי הצורך כדי לכסות את החלק התחתון ואת הצד של קליפת עוגה לחלוטין. לזרוק את הגבינות יחד ומפזרים באופן שווה לתוך פגז עוגה (לא לארוז גבינה), ואז להפיץ כרישה באופן שווה על גבי גבינה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לטאטא יחד ביצים, אגוז מוסקט ופלפל עד לשלב היטב, ואז לטאטא בcrème fraîche עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בשר חזירפרוסות בשר חזיר
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
4
בזהירות לשפוך חצי פודינג על גבי מילוי עוגה, בעדינות להעביר גבינה עם כפית כדי לעזור פודינג לפזר באופן שווה. לאט לאט להוסיף פודינג שנותר באותו אופן. מכסים את העוגה בצורה רופפת בנייר כסף, מקפלים בעדינות קצוות מעל הקרום (שומרים על נייר מלגעת בחלק העליון של תערובת הגבינה) ומעבירים לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
אופים עד מרכז המילוי הוא נפוח ולהגדיר (המרכז יהיה מעט מתנדנד אבל לא נוזלי), על 1 1 1/4 עד 1 1/2 שעות. מגניב על מתלה לפחות 20 עד 30 דקות לפני ההגשה (מילוי ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר).
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הערת טבחים
1
Quiche can be made 3 days ahead and cooled completely, uncovered, then chilled, wrapped in plastic wrap. Reheat quiche (uncovered) in a 177° oven until warmed through, about 15 minutes.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®