נקניק, מאפין אנגלי וכריך רוטב שמנת
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל נקניק, מאפין אנגלית, כריך רוטב שמנת. מתכון זה מכין 4 מנות עם 980 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 66 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם מלח ופלפל, חלב, מלח ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 66%, המנה הזו טובה. נסו כריך אבוקדו, ביצה ומאפינס אנגלי, כריך חזיר, ביצה וגבינה על מאפין אנגלי, ו כריך מאפין אנגלי ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד את הביצים, המים, הבצל הירוק והמלח והפלפל בקערה גדולה.
מחממים את החמאה במחבת גדולה ללא מקלות על אש בינונית.
מוסיפים את תערובת הביצים ומערבבים עד שנוצרים קרם רך.
מניחים את המאפינס האנגלים הקלויים על תבנית עם נייר אפייה ומחלקים את קציצות הנקניקיות בין החצאים. מפזרים כ -1 / 4 כוס מהגבינה מעל ומניחים מתחת לצלייה למשך דקה בערך, רק עד שהגבינה נמסה. מחלקים ביצים מעל גבי גבינה מותכת, ואז מצקת חלק מהרוטב מעל, ומקשטים עם צמרות בצל ירוק.
מגישים מיד, 2 חצאים לאדם.
יוצרים נקניק ל -4 קציצות ומבשלים במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד להזהבה.
מוציאים לצלחת בעזרת כף מחוררת.
מוסיפים את הבצל והג ' לפנו למחבת ומבשלים עד שהם רכים. מערבבים פנימה את הקמח ומבשלים 1 1/2 עד 2 דקות. מקציפים לאט את החלב ומביאים לרתיחה תוך הקצפה מתמדת עד להסמכה. מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות. מתבלים במרווה ובמלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים עוד 5 דקות.