נקניק מוכן לדואר: Salsicce ב Cartoccio עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 112 גרם חלבון 152 גרם של שומן, וסך הכל 2088 קלוריות. המתכון הזה מכסה %68 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם שמן זית, כתף חזיר, כל אחד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בננה כקינוח. , שהוא מוצק. נסו נקניק מוכן לדואר: Salsicce ב Cartoccio, נקניק טרי וברוקולי רב (Salsicce E Friarelli), ו נקניק תוצרת בית עם פלפלים מתוקים - - Salsicce fresche con Peperoni (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: 4 גיליונות קלף
2
בקערת ערבוב, מערבבים יחד את כתף החזיר ואת pancetta עם הידיים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים פלפל, מלח, זרעי שומר ויין לבן ומערבבים עד מעורבב היטב, שוב עם הידיים. לעבוד במהירות, כך שטמפרטורת הגוף אינה משנה את המרקם של השומן. הגדר את stuffer נקניק ולמקם את המעטפת מעל מזין המשפך. אם אין לך דוחס נקניק, ליצור את הנקניק לתוך 1/4 פאונד בולי עץ, ביד, ולהיות זהיר בטיפול בהם. דחוף את הנקניק לתוך התרמילים, מסובב כל 3 1/2 עד 4 אינץ ' כך שכל נקניק הוא כ 4 אונקיות, וליצור 22 עד 25 נקניקיות. לדקור אותם בכל רחבי עם מחט ולחלק לארבע קבוצות שוות.
מרכיבים שתצטרך
4
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
5
מניחים כל אצווה של נקניק בשכבה אחת במרכז כל פיסת קלף ומקפלים לשניים כמו ספר. מחלקים את הבצלונים ואת פאבות בין ארבע חבילות, מקום 1 צ ' ילי חם על גבי כל טפטוף כל אחד עם 2 כפות שמן. מקפלים כך שאין פתחים, לאטום את הקצוות של כל חבילה עם חלבוני הביצה ומניחים כל חבילה על מגש הסדין. מבשלים בתנור פיצה 30 דקות, להסיר.
מרכיבים שתצטרך
6
חותכים את התיק עם מספריים ליד השולחן ומפזרים עם עשבי תיבול.