קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

נקניק מעושן

נקניק מעושן
נסו כריך נקניק טוב יותר., טבעת בולונאן ושעועית, ו פאזל בולוניה-Wich (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציון בולוניה שלמה עם סכין קיצוץ 1/2 אינץ 'עמוק על כל אינץ' אופקית ואנכית.
מרכיבים שתצטרך
בולוניהבולוניה
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מברשת בולוניה בכל רחבי עם חרדל, ומפזרים לשפשף ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בולוניהבולוניה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
אש מעשן או גריל עד 107°, הוספת גושים של עישון גושי עץ כאשר בטמפרטורה. כאשר העץ הוא הצית והפקת עשן, מקום בולוניה במעשן או גריל, ועשן עד בחוץ החשיך, 2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בולוניהבולוניה
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
הסר מן המעשן, תן מגניב במשך 5 עד 10 דקות, ולאחר מכן לחתוך ולהגיש.
5
כדי להכין כריכי נקניק מעושן פריכים: ארובה אחת קלה מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
בולוניהבולוניה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
מניחים פרוסות בולוניה על הגריל ומבשלים עד השחמה ופריך משני הצדדים, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בולוניהבולוניה
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
מעבירים לחמנייה עם רוטב ברביקיו חרדל.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות