נקניק מעושן
נסו כריך נקניק טוב יותר., טבעת בולונאן ושעועית, ו פאזל בולוניה-Wich (מתכונים דומים).
הוראות
ציון בולוניה שלמה עם סכין קיצוץ 1/2 אינץ 'עמוק על כל אינץ' אופקית ואנכית.
מברשת בולוניה בכל רחבי עם חרדל, ומפזרים לשפשף ברביקיו.
אש מעשן או גריל עד 107°, הוספת גושים של עישון גושי עץ כאשר בטמפרטורה. כאשר העץ הוא הצית והפקת עשן, מקום בולוניה במעשן או גריל, ועשן עד בחוץ החשיך, 2 עד 3 שעות.
הסר מן המעשן, תן מגניב במשך 5 עד 10 דקות, ולאחר מכן לחתוך ולהגיש.
כדי להכין כריכי נקניק מעושן פריכים: ארובה אחת קלה מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מניחים פרוסות בולוניה על הגריל ומבשלים עד השחמה ופריך משני הצדדים, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מעבירים לחמנייה עם רוטב ברביקיו חרדל.