נגיסות נקניק מרווה עם מטבל משמש בלסמי הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ותביאו יינות, בירה, איוו ... שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. וזה לא כזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ביסים משמש ברי עם מרווה פריכה, הודו עם נקניק, משמש ומילוי מרווה, ו מטבל סלק קלוי פקאן עם מרווה.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים סיר קטן מעל חום בינוני ואת התנור ל 425 מעלות F.
3
לסיר, מוסיפים שמן ובצל.
מרכיבים שתצטרך
4
מטגנים את הבצל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
5
בקערת ערבוב, לשלב נקניק מתוק מרווה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
6
לאחר מכן, להוסיף חומץ בלסמי לבצל ולהפחית בחצי, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר חומץ מחום ולשלב עם ממרח פירות משמש או שימורים וחרדל חריף. מערבבים עד חרדל משולב באופן מלא. מטבל יהיה מבריק וחום בצבע.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים 2 כפות של מטבל משמש לנקניק בתפזורת ומערבבים. צור בשר לתוך נאגטס בגודל ביס, מעיל בפירורי לחם ולאחר מכן במקום על גיליון עוגיות nonstick. המתכון יעשה 20 עד 24 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
9
אופים 15 עד 17 דקות, עד השחמה שווה, מפנה מדי פעם.
10
לנקז, ולאחר מכן לשרת עם המפלגה מרים לטבילה עם מטבל חרדל balsamic נשאר.