נקניק פלורנטין אופים
מתכון זה מכין 8 מנות עם 624 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. צאו לחנות ואספו אורגנו, עגבניות, אטריות רחבות במיוחד ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 75%. נסו ביצת פלורנטין אופה, פסטה אופה פלורנטין, ו אופים ספגטי פלורנטין עבור מתכונים דומים.
הוראות
בתנור הולנדי מבשלים נקניק עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים עגבניות, עלה דפנה, שום, סוכר, בזיליקום, אורגנו, מלח ופלפל; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; ומבשלים, חשף, במשך שעה 1, תוך ערבוב מדי פעם.
בינתיים, בקערה, שלבו ביצים, 1/4 כוס גבינת פרמזן ואגוז מוסקט; מערבבים היטב. מערבבים תרד, אטריות ובצל. מחק עלה דפנה מתערובת נקניקיות.
בכל אחד משני משומן 9-ב. תבניות אפייה מרובעות, שכבו רבע מהאטריות ורבע מתערובת הנקניקיות. למעלה כל אחד עם 1 כוס גבינת מוצרלה. חזור על שכבות. למעלה עם שאר הפרמזן.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 30 דקות או עד שמדחום קורא 160 ניתנים לזיהוי.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.