קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

פודינג לחם תות עם קרם שמנת מוקצפת

פודינג לחם תות עם קרם שמנת מוקצפת
פודינג לחם תות עם קרם Fraîche קצפת יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 326 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך תותים, חמאה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-45 דקות. האוכל הביא לך אותו. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פודינג לחם תות עם קרם שמנת מוקצפת, סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, ו פודינג טופי דביק עם דם כתום, מנדרינה, וקרם מוקצף Fraîche.

הוראות

1
מניחים את הביצים בקערה גדולה ומקציפים כדי לשבור אותם.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את החלב, השמנת, הסוכר, הוניל והמלח עד לתערובת משולבת באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים את הלחם ומערבבים לשלב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים לפחות 1 שעה ועד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מניחים חתיכה גדולה של רדיד אלומיניום על המדף כדי לתפוס כל מיצים שעלולים להציף מן המנה תוך אפייה.בינתיים, להסיר את תערובת הלחם מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות. בנדיבות מעיל צלחת אפייה 13-by-9 אינץ ' עם חמאה ולהניח אותו בצד. לשטוף, יבש, גוף, ולחתוך את התותים לקוביות בינוניות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
מוסיפים את התותים לתערובת הלחם ומקפלים בעדינות עד שהם משולבים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
7
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו, לחיצה בעדינות כדי לדחוס אותו מעט.מכסים את המנה בחוזקה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
מניחים את הצלחת על נייר הכסף בתנור ואופים עד פודינג סביב אינץ ' החיצוני מוגדר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
הסר את נייר הכסף המכסה את המנה ולהמשיך לאפות עד פני השטח של פודינג הלחם הוא השחמה בכמה כתמים והמרכז מוגדר רק, כ 45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
הסר מתלה חוט ולתת מגניב לפחות 30 דקות לפני ההגשה. כשתהיה מוכן להגיש, תכין את הקצפת של קרם פרש.עבור fraîche קרם מוקצף:צנן את הקערה של מערבל לעמוד ואת הקובץ המצורף whisk במקפיא במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
מניחים את כל החומרים בקערה ומקציפים במהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס, על 1 עד 2 דקות. (לחלופין, אתה יכול להשתמש מקציף יד וקערה גדולה מקוררת.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
לטאטא את כל החומרים עד פסגות בינוניות טופס, על 5 עד 6 דקות.)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
מגישים מיד עם פודינג הלחם.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק