לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו נקניקיות פתוחות, 3 כריכי פלפל ובצל עם פרובולון. מנה אחת מכילה 1954 קלוריות, 98 גרם חלבון, ו 105 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 9 מנות.15 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פלפלים קובנליים, ציר עוף, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש רוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה קינוח ברי פטל עם רוזמרין ופקאן מסוכרים כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. הציון הזה מרהיב. נסו תרד, בצל מקורמל ופלפל קלוי כריכים פתוחים מאוריינות ירקות, מיני כריכי סטייק עם פנים פתוחות על לחם שום עם פרובולון מיושן ושמן פטרוזיליה, ו כריכי וופל, נקניק וביצה עם פנים פתוחות (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
אם אתם מבשלים ארוחה מקדימה עם לחם שלא ישמש במשך כמה ימים, הכניסו למקפיא בשקית אטומה או עטפו היטב. לגולל להפשיר בטמפרטורת החדר ולאחר מכן קרום בתנור חם.
מרכיבים שתצטרך
לחם
קרום
עוטף
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
בינתיים מחממים כמה כפות שמן זית כתית מעולה במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים פטריות ומקפיצים עד לריכוך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
5
מוסיפים את הבצל, פלפלי הקובנל, פלפל הצ ' ילי והשום לפריך רך, 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
פלפלים
שום
בצל
1
מוסיפים נתז ציר או מים על אש בינונית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מלאי
מים
1
הוסף נתז ציר או מים לנקניקיות כדי לשחרר את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
רוטב
מלאי
מים
2
מוסיפים מצקת רוטב למחבת הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מצקת
מחבת
3
מחממים את התנור ל 375 מעלות פ.לפצל את הלחם אופקית ואז לחצות ל 4 חתיכות גדולות. מסדרים את נתחי הלחם על מדפי קירור המונחים מעל ניירות אפייה כדי לאפשר לחום להסתובב סביב הלחם. חצוי את הנקניקיות לאורכן. מנקדים את הלחם ברוטב, מעליהם את הנקניקיות חתוכות בצד כלפי מטה, מנקדים ברוטב נוסף ומעליהם פלפלים וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
פלפלים
גבינה
לחם
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
4
אופים את הלחם 12 עד 15 דקות, או עד שהוא נמס ומשחים בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מקשטים בפטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
6
לברזיול: להפשיר, לנקז ולסחוט את התרד האורגני הקפוא יבש במגבת מטבח נקייה ולהפריד בקצות האצבעות תוך כדי הוספה לקערת ערבוב. מתבלים את התרד במלח, פלפל שחור ומעט אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
תרד
מוסקט
מלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
קערת ערבוב
7
מוסיפים לקערה את הביצים הקשות הקצוצות, הדומדמניות, הצנוברים, השום הקצוץ דק והגבינה ומשלבים בעדינות. מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומסדרים כל סטייק עם אחד הקצוות הצרים בקרבתכם. מחלקים את המילוי באופן שווה בין פרוסות הבשר. מפזרים את המילוי על הבשר ומשאירים קצה או גבול בגודל 1/2 אינץ ' בצדדים. מקפלים את הקצה מעל המילוי ותוחבים את הקצוות בזמן שאתה מגלגל כל צרור כדי לאבטח את המילוי. עוטפים ומגלגלים את שאר הצרורות ומאבטחים בעזרת חוט מטבח לכיסוי הקצוות והאמצע, כמו גלישת חבילה.
מרכיבים שתצטרך
ביצה קשה
מלח ופלפל
צנוברים
דומדמניות
גבינה
שום
סטייק.
בשר
גלול
עוטף
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
קערה
8
מחממים תנור הולנדי גדול עם 2 כפות שמן זית כתית מעולה כמה סיבובים של התבנית על אש בינונית-גבוהה. משחימים את צרורות הבשר 6 עד 8 דקות כדי לקרמל את הבשר באופן שווה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
בשר
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
מחבת
1
מוציאים את הצרורות מהתבנית ומוסיפים 1 כף שמן זית נוסף, נותנים סיבוב של התבנית לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הגזר הקצוץ, הבצל, השום הפרוס, עלה הדפנה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עלי דפנה
גזר
שום
בצל
3
תן את הירקות לבשל 5 דקות כדי לרכך, ולאחר מכן מערבבים את רוזמרין קצוץ מרווה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
רוזמרין
מרווה
4
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים לפיתוח הניחוח, ואז מוסיפים את היין הלבן ומגרדים את טפטופי התבנית. מערבבים פנימה את ציר העוף והעגבניות. שוברים את העגבניות בעזרת כף או מועך תפוחי אדמה. מביאים את הרוטב לבועה, מוסיפים את הבשר בחזרה לסיר ומנמיכים את החום לרתיחה, מכסים ומבשלים 2 שעות נוספות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
רסק עגבניות
יין לבן
עגבנייה
תפוח אדמה
רוטב
בשר
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
מחבת
סיר
5
לאחר 2 שעות, מחממים את הנקניקיות במחבת עם כף שמן זית כתית מעולה, סיבוב של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
נקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את הקישורים השחומים לרוטב ומטבלים אותם בעדינות, מקננים אותם עם צרורות הבשר. מבשלים את התערובת 30 דקות נוספות לבישול הנקניקיות ומשלבים את טעמם לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
רוטב
בשר
7
הביאו סיר מים לרתיחה לפסטה. ממליחים את המים ומבשלים את הפסטה לאל דנטה. שמרו כוס נוזל בישול עמילני רגע לפני הניקוז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
מוציאים את צרורות הבשר לפלטה ומכסים בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
9
מוציאים את הנקניקיות לצלחת נפרדת כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
10
מסננים את הפסטה ומחזירים לסיר חם.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
סיר
11
מוסיפים 1 כף חמאה, חתוכה לחתיכות, ומחצית מהרוטב, זורקים לשילוב, מוסיפים מעט מי בישול עמילניים כדי שהכל יתאחד עבורכם.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
רוטב
מים
12
חותכים את החוט מהבשר ומגישים את הבשר מנוקד ברוטב נוסף ומפזרים פטרוזיליה טרייה על צלחות ארוחת ערב גדולות עם פסטת פפרדל חמה ומעליה בזיליקום טרי וקצת פרם מגולח לצד.