קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות87
מגזין

נקניק פנים פתוח, 3 כריכי פלפל ובצל עם פרובולון

נקניק פנים פתוח, 3 כריכי פלפל ובצל עם פרובולון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו נקניקיות פתוחות, 3 כריכי פלפל ובצל עם פרובולון. מנה אחת מכילה 1954 קלוריות, 98 גרם חלבון, ו 105 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 9 מנות.15 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פלפלים קובנליים, ציר עוף, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש רוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה קינוח ברי פטל עם רוזמרין ופקאן מסוכרים כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. הציון הזה מרהיב. נסו תרד, בצל מקורמל ופלפל קלוי כריכים פתוחים מאוריינות ירקות, מיני כריכי סטייק עם פנים פתוחות על לחם שום עם פרובולון מיושן ושמן פטרוזיליה, ו כריכי וופל, נקניק וביצה עם פנים פתוחות (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
אם אתם מבשלים ארוחה מקדימה עם לחם שלא ישמש במשך כמה ימים, הכניסו למקפיא בשקית אטומה או עטפו היטב. לגולל להפשיר בטמפרטורת החדר ולאחר מכן קרום בתנור חם.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
קרוםקרום
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בינתיים מחממים כמה כפות שמן זית כתית מעולה במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים פטריות ומקפיצים עד לריכוך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
5
מוסיפים את הבצל, פלפלי הקובנל, פלפל הצ ' ילי והשום לפריך רך, 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
פלפליםפלפלים
שוםשום
בצלבצל
1
מוסיפים נתז ציר או מים על אש בינונית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מלאימלאי
מיםמים
1
הוסף נתז ציר או מים לנקניקיות כדי לשחרר את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
רוטברוטב
מלאימלאי
מיםמים
2
מוסיפים מצקת רוטב למחבת הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
מחבתמחבת
3
מחממים את התנור ל 375 מעלות פ.לפצל את הלחם אופקית ואז לחצות ל 4 חתיכות גדולות. מסדרים את נתחי הלחם על מדפי קירור המונחים מעל ניירות אפייה כדי לאפשר לחום להסתובב סביב הלחם. חצוי את הנקניקיות לאורכן. מנקדים את הלחם ברוטב, מעליהם את הנקניקיות חתוכות בצד כלפי מטה, מנקדים ברוטב נוסף ומעליהם פלפלים וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
פלפליםפלפלים
גבינהגבינה
לחםלחם
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
אופים את הלחם 12 עד 15 דקות, או עד שהוא נמס ומשחים בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מקשטים בפטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
6
לברזיול: להפשיר, לנקז ולסחוט את התרד האורגני הקפוא יבש במגבת מטבח נקייה ולהפריד בקצות האצבעות תוך כדי הוספה לקערת ערבוב. מתבלים את התרד במלח, פלפל שחור ומעט אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
תרדתרד
מוסקטמוסקט
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
קערת ערבובקערת ערבוב
7
מוסיפים לקערה את הביצים הקשות הקצוצות, הדומדמניות, הצנוברים, השום הקצוץ דק והגבינה ומשלבים בעדינות. מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומסדרים כל סטייק עם אחד הקצוות הצרים בקרבתכם. מחלקים את המילוי באופן שווה בין פרוסות הבשר. מפזרים את המילוי על הבשר ומשאירים קצה או גבול בגודל 1/2 אינץ ' בצדדים. מקפלים את הקצה מעל המילוי ותוחבים את הקצוות בזמן שאתה מגלגל כל צרור כדי לאבטח את המילוי. עוטפים ומגלגלים את שאר הצרורות ומאבטחים בעזרת חוט מטבח לכיסוי הקצוות והאמצע, כמו גלישת חבילה.
מרכיבים שתצטרך
ביצה קשהביצה קשה
מלח ופלפלמלח ופלפל
צנובריםצנוברים
דומדמניותדומדמניות
גבינהגבינה
שוםשום
סטייק.סטייק.
בשרבשר
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
קערהקערה
8
מחממים תנור הולנדי גדול עם 2 כפות שמן זית כתית מעולה כמה סיבובים של התבנית על אש בינונית-גבוהה. משחימים את צרורות הבשר 6 עד 8 דקות כדי לקרמל את הבשר באופן שווה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
מחבתמחבת
1
מוציאים את הצרורות מהתבנית ומוסיפים 1 כף שמן זית נוסף, נותנים סיבוב של התבנית לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הגזר הקצוץ, הבצל, השום הפרוס, עלה הדפנה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי דפנהעלי דפנה
גזרגזר
שוםשום
בצלבצל
3
תן את הירקות לבשל 5 דקות כדי לרכך, ולאחר מכן מערבבים את רוזמרין קצוץ מרווה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
רוזמריןרוזמרין
מרווהמרווה
4
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים לפיתוח הניחוח, ואז מוסיפים את היין הלבן ומגרדים את טפטופי התבנית. מערבבים פנימה את ציר העוף והעגבניות. שוברים את העגבניות בעזרת כף או מועך תפוחי אדמה. מביאים את הרוטב לבועה, מוסיפים את הבשר בחזרה לסיר ומנמיכים את החום לרתיחה, מכסים ומבשלים 2 שעות נוספות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
רסק עגבניותרסק עגבניות
יין לבןיין לבן
עגבנייהעגבנייה
תפוח אדמהתפוח אדמה
רוטברוטב
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
מחבתמחבת
סירסיר
5
לאחר 2 שעות, מחממים את הנקניקיות במחבת עם כף שמן זית כתית מעולה, סיבוב של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הקישורים השחומים לרוטב ומטבלים אותם בעדינות, מקננים אותם עם צרורות הבשר. מבשלים את התערובת 30 דקות נוספות לבישול הנקניקיות ומשלבים את טעמם לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
רוטברוטב
בשרבשר
7
הביאו סיר מים לרתיחה לפסטה. ממליחים את המים ומבשלים את הפסטה לאל דנטה. שמרו כוס נוזל בישול עמילני רגע לפני הניקוז.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
מוציאים את צרורות הבשר לפלטה ומכסים בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
9
מוציאים את הנקניקיות לצלחת נפרדת כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
10
מסננים את הפסטה ומחזירים לסיר חם.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
11
מוסיפים 1 כף חמאה, חתוכה לחתיכות, ומחצית מהרוטב, זורקים לשילוב, מוסיפים מעט מי בישול עמילניים כדי שהכל יתאחד עבורכם.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
רוטברוטב
מיםמים
12
חותכים את החוט מהבשר ומגישים את הבשר מנוקד ברוטב נוסף ומפזרים פטרוזיליה טרייה על צלחות ארוחת ערב גדולות עם פסטת פפרדל חמה ומעליה בזיליקום טרי וקצת פרם מגולח לצד.
מרכיבים שתצטרך
PappardellePappardelle
פטרוזיליה טרייהפטרוזיליה טרייה
בזיליקום טריבזיליקום טרי
רוטברוטב
בשרבשר

מרכיבים

1קומץעלי בזיליקום מתוקים טריים נדיבים, קרועים או מגורדיםעלי בזיליקום מתוקים טריים נדיבים, קרועים או מגורדים907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגל עגול עליון חתוך דק או בקר הלם דק מאודעגל עגול עליון חתוך דק או בקר הלם דק מאוד1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות סן מרזנועגבניות סן מרזנו1גזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עוף או מיםציר עוף או מים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי עוף בקופסהמלאי עוף בקופסה1כיכר גדולהלחם ג'בטהלחם ג'בטה2(חוֹרֶף)דומדמניות מיובשות או צימוקים קצוציםדומדמניות מיובשות או צימוקים קצוצים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש1קומץ קטןפטרוזיליה טרי שטוח עלה, קצוץ דקפטרוזיליה טרי שטוח עלה, קצוץ דק1קומץ קטןפטרוזיליה טרייה שטוחה לקישוטפטרוזיליה טרייה שטוחה לקישוט1גדולעלה דפנה טריעלה דפנה טרי283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קופסת תרד אורגני קפוא קצוץקופסת תרד אורגני קפוא קצוץ2ציפורן גדולהשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק2ציפורן גדולהשום, פרוסשום, פרוס4ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק2ביצים קשות, קלופים וקצוצים דקביצים קשות, קלופים וקצוצים דק4ריבס, קצוץ טרי או קפואאגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק1בצל, חצוי ופרוסבצל, חצוי ופרוס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן טרי מגורר-גבינת רג'יאנופרמזן טרי מגורר-גבינת רג'יאנו227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילה פסטה פפרדל או 12 אונקיות טליאטלה ביצהחבילה פסטה פפרדל או 12 אונקיות טליאטלה ביצה2פלפלים קובנליים, זרעים ופרוסיםפלפלים קובנליים, זרעים ופרוסים2(חוֹרֶף)צנוברים קלוייםצנוברים קלויים4כובעי פטריות פורטבלהכובעי פטריות פורטבלה340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת פרובולון חדה, מגורדתגבינת פרובולון חדה, מגורדת1פלפל צ'ילה אדום, פרוס דקפלפל צ'ילה אדום, פרוס דק3sprigsכמה רוזמרין טרי, עלים מוסרים וקצוצים דקכמה רוזמרין טרי, עלים מוסרים וקצוצים דק3sprigsכמה מרווה טרייה, חתוכה דקכמה מרווה טרייה, חתוכה דק4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניק איטלקי חם או מתוק או שילוב של שניהםנקניק איטלקי חם או מתוק או שילוב של שניהם