נקניק, שעועית ומטבל תרד
צריך מתאבן ללא גלוטן? נקניק, שעועית ומטבל תרד יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 123 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו עלי תרד לתינוקות, שום, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו נקניק, שעועית ומטבל תרד, מרק שעועית חיל הים עם נקניק ותרד, ו מרק שעועית לבנה עם נקניק ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 375 ° F. במחבת גדולה, לבשל נקניק, בצל ופלפל קצוץ על חום בינוני-גבוה 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חזיר הוא כבר לא ורוד; לנקז.
להוסיף שום 1 כפית טימין; לבשל 1 דקה. מערבבים ביין; לבשל 2 דקות או עד הנוזל הוא כמעט התאדה לחלוטין.
להוסיף גבינת שמנת; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן, עד גבינת שמנת נמסה. מערבבים בתרד ומלח. לבשל 2 דקות יותר, תוך ערבוב כל הזמן, עד תרד הוא נבול.
הסר מהחום. מערבבים בעדינות שעועית.
יוצקים תערובת לתוך תבשיל 2 ליטר; מפזרים גבינת פרמזן.
אופים חשפו 18 עד 20 דקות או עד חום זהוב.
מגישים מטבל חם עם צ ' יפס תירס.