נקניק, שעועית ומרק ברוקולי.
נקניק, שעועית ומרק ברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1089 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו גזר, שעועית, עוף ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בטטה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 81%. מתכונים דומים: ברוקולי ראבה ונקניקייה, Orecchiette עם שעועית וברוקולי Rabe, ו פסטה עם ברוקולי ורוטב.
הוראות
Watch how to make this recipe.
Heat medium soup pot over medium-high heat.
Add the olive oil and sausage and brown.
Add veggies, bay leaf and beans. Season with salt and pepper. Cook mixture 5 minutes to begin to soften the vegetables.
Add stock and cover pot. Raise heat and bring soup to a boil. Reduce heat to simmer and cook 15 minutes. Adjust seasonings and serve soup with grated cheese, for topping.