נקניק, שעועית ומרק ברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1089 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו גזר, שעועית, עוף ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בטטה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 81%. מתכונים דומים: ברוקולי ראבה ונקניקייה, Orecchiette עם שעועית וברוקולי Rabe, ו פסטה עם ברוקולי ורוטב.
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
4
Add veggies, bay leaf and beans. Season with salt and pepper. Cook mixture 5 minutes to begin to soften the vegetables.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
5
Add rabe and wilt.
6
Add stock and cover pot. Raise heat and bring soup to a boil. Reduce heat to simmer and cook 15 minutes. Adjust seasonings and serve soup with grated cheese, for topping.