נקניקיות a La Rose
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל נקניקיות a La Rose. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 276 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל, פפריקה, קטשופ, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו נקניקיות שום קשר, נקניקיות a La Rose 2, ו נקניקיות בהשראת תאילנדית: נקניקיות בגריל עם שום פינאטטי, ג'ינג'ר וכוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את שמן הקנולה, במחבת לא דביקה גדולה מעל חום בינוני, עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל, שום, ג ' ינג ' ר וגזר, אם משתמשים, ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
לטגן עד בצל מתרככים מעט חום סביב הקצוות, על 5 דקות.
מוסיף את הכורכום, גארם מסאלה ופפריקה, תוך ערבוב מהיר במשך כ -20 שניות כדי לשמור על התבלינים מלשרוף. מערבבים את העגבניות וקטשופ, וטועמים לתיבול; מוסיפים עוד מלח ופלפל, במידת הצורך.
מוסיפים סיבובי נקניקיות, ערבוב כדי לכסות אותם בתערובת העגבניות.
הוסף 1/4 כוס מים אם התערובת יבשה מדי. כיסוי ומבשלים על אש בינונית-נמוכה 15 דקות.
הסר מהחום, מערבבים בכוסברה ומעבירים את התערובת לקערת הגשה.