תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל נקניקיות אחד ועדשים עם שאלוט קלוי מתוק. מנה אחת מכילה עד 136 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 2169 קלוריות. המתכון הזה מכסה %70 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו יין, מלח כשר ופלפל, פטרוזיליה קרועה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו נקניקיות איטלקיות עם עדשים, נקניקיות איטלקיות עם עדשים, ו נקניקיות ראש השנה עם עדשים שום (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מתלה תנור למצב מרכז ולחמם מראש את התנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים את השמן במחבת גדולה וחסינה מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים שאלוט ונקניקיות, ומתבלים במלח ופלפל. לנער את המעיל הכל בשמן, להעביר לתנור, ואופים עד שאלוט רכים ומקורמלים ואת הנקניקיות שלפוחיות, על 30 דקות, ערבוב פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
שאלוט, מגורר או טחון
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר סיר מהתנור ומניח על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים את היין, ומביאים לרתיחה. לגרד חתיכות חומות מתחתית המחבת, ולאחר מכן להוסיף עדשים, מים, ו herbes de Provence, ומתבלים עם מלח ופלפל. מבשלים עד הנוזל הוא התאדה בעיקר, על 3 דקות. מערבבים עשבי תיבול טריים ומגישים עם סלט ירוק ולחם.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים