קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

נקניקיות מיקרוגל ואורז בר

נקניקיות מיקרוגל ואורז בר
המתכון נקניקיות מיקרוגל ואורז בר יכול להתבצע בערך 40 דקות. למנה העיקרית הזו יש 557 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מן הטעם של הבית דורש נקניק חזיר בתפזורת, מרק עוף, אורז, וחצי וחצי שמנת. עם כפית ציון 56%, המנה הזו מוצקה. אורז בר ורוטב נקניקיות, נקניק ומילוי אורז בר, ו תבשיל אורז ונקניק פראי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מכינים אורז לפי הוראות החבילה; מניחים בצד. מפוררים נקניק ל -2 קו-טי לא משומן. צלחת בטוחה במיקרוגל. מכסים ומיקרוגל גבוה למשך 3-5 דקות או עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2
מוציאים בעזרת כף מחוררת למגבות נייר לניקוז; שמור 2 כפות טפטופים.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מוסיפים בצל ופטריות לטפטופים. מכסים ומיקרוגל גבוה למשך 3 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב פעמיים. מערבבים פנימה את הקמח עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה מרק ושמנת. מכסים ומבשלים גבוה במשך 3-5 דקות עד להסמכה קלה, תוך ערבוב פעמיים. מערבבים פנימה אורז ונקניק. מכסים ומיקרוגל גבוה למשך 7-12 דקות או עד שנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.