קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

נקניקיות מיקרוגל ואורז בר

נקניקיות מיקרוגל ואורז בר
המתכון נקניקיות מיקרוגל ואורז בר יכול להתבצע בערך 40 דקות. למנה העיקרית הזו יש 557 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מן הטעם של הבית דורש נקניק חזיר בתפזורת, מרק עוף, אורז, וחצי וחצי שמנת. עם כפית ציון 56%, המנה הזו מוצקה. אורז בר ורוטב נקניקיות, נקניק ומילוי אורז בר, ו תבשיל אורז ונקניק פראי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מכינים אורז לפי הוראות החבילה; מניחים בצד. מפוררים נקניק ל -2 קו-טי לא משומן. צלחת בטוחה במיקרוגל. מכסים ומיקרוגל גבוה למשך 3-5 דקות או עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2
מוציאים בעזרת כף מחוררת למגבות נייר לניקוז; שמור 2 כפות טפטופים.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
מוסיפים בצל ופטריות לטפטופים. מכסים ומיקרוגל גבוה למשך 3 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב פעמיים. מערבבים פנימה את הקמח עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה מרק ושמנת. מכסים ומבשלים גבוה במשך 3-5 דקות עד להסמכה קלה, תוך ערבוב פעמיים. מערבבים פנימה אורז ונקניק. מכסים ומיקרוגל גבוה למשך 7-12 דקות או עד שנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.