נקניקיות עם כרוב אדום חם וסלט סלק
אם יש לך סלק, חומץ בלסמי, בגט וחרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 89%. מתכונים דומים: נקניקיות עם סלט כרוב חם, כרוב אדום עם סלק, ו סלט כרוב חם.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
שים את הנקניקיות על מגש אפייה ומבשלים 30-35 דקות או עד מבושל דרך וזהב.
בינתיים, לשים את החומץ, סוכר, כמון ופירות יבשים למחבת גדולה בעדינות לחמם עד הסוכר מתמוסס. מביאים לרתיחה, ואז בועה במשך 3 דקות או עד מופחת מעט. טיפ כרוב סלק, מערבבים היטב, ואז לבשל 10 דקות יותר.
מגישים כמו נקניקיות באגט עם סלט כרוב חם וקצת חרדל.