נקניקיות עם תפוחי אדמה ופלפלים חמים
נקניקיות עם תפוחי אדמה ופלפלים חמים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 680 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך שיני שום שמנמנות, נקניקיות, פפרונצ'יני בחומץ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו נקניק קלוי פלפלים ותפוחי אדמה מתכון, נקניקיות, בצל, תפוחי אדמה, פלפלים ושעועית ירוקה, ו הדפס: נקניקיות איטלקיות קלויות עם תפוחי אדמה, פלפלים ובצל-מטבח דק (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף ולייבש את תפוחי האדמה, אבל לא לקלף אותם. פורסים אותם לאורכם למקלות ופריזים, ברוחב של 1/2 אינץ ' (גודל מטגנים צרפתים).
יוצקים את שמן הזית למחבת ומניחים על אש בינונית-גבוהה. לפזר את השום ופפרונצ ' ינו פתיתים בשמן. מערבבים וזורקים את השום במשך דקה בערך, עד בצבע קל, ולאחר מכן, עם כפית מחוררת או skimmer, לגרוף את כל שיני מהמחבת ושמורה. להכניס את הפפרונצ ' יני החמוץ הפרוס לתוך השמן, ולקלות אותם, לבחוש, למשך דקה בערך, רק כדי לגרום להם לרחוש, ואז לגרוף אותם החוצה, ולתת לכל השמן להתנקז בחזרה למחבת.
לפזר את תפוחי האדמה לחתוך במחבת, ולזרוק אותם בשמן בטעם. עונה עם 1/2 כפית מלח, ומבשלים 6 דקות בערך, מעל חום מתון. לזרוק ולהפוך אותם לעתים קרובות, עד ששוכרה קלות על כל הצדדים.
לדחוף את תפוחי האדמה לצד המחבת, ולהניח את כל הנקניקיות במחבת. מבשלים 5 או 6 דקות, מסתובבים ומעבירים את הנקניקיות עד שהן תוססות ומשחימות קלות מכל הצדדים; מסובבים את תפוחי האדמה לפי הצורך כדי שלא ישרפו.
מכסים את המחבת, מנמיכים את החום, ולשמור על תפוחי אדמה ונקניקיות רוחשות caramelizing לאט במשך כ 20 דקות, מסתובב ומזיז אותם במחבת עכשיו ולאחר מכן.
הסר את הכיסוי, ולפזר את השום השמור ופפרונצ ' יני בכל רחבי. תטעמי תפוח אדמה ותתבלי עם יותר מלח אם את רוצה. קוק חשף עוד 10 דקות בערך, על אש נמוכה עד בינונית, עד שכל תפוחי האדמה והנקניקיות מקורמלים ופריכים מבחוץ, ועדין ומבושל במלואו בפנים.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
מאיטליה של לידיה מאת לידיה מאטיצ 'יו בסטיאניץ' זכויות יוצרים (c) 2007 מאת לידיה מטצ 'יו באסטיאניץ' בהוצאת קנופף.לידיה בטיאניץ 'מארחת את תוכנית הטלוויזיה הפופולרית PBS, "המטבח האיטלקי-אמריקאי של לידיה", ובעלת מסעדות בניו יורק, קנזס סיטי ופיטסבורג. כמו כן, המחברת של השולחן האיטלקי של לידיה והמטבח האיטלקי-אמריקאי, היא גרה בדוגלסטון, ניו יורק. העיתונאות של ג 'יי ג' ייקוב הופיעה במגזינים לאומיים רבים.מהמהדורה בכריכה רכה.