נקניקיות צלויות במחבת עם תפוחים, בצל ומרווה
נקניקיות קלויות במחבת עם תפוחים, בצל ומרווה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 665 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מרק עוף, בצל, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 2 דקות. נסו נקניקיות קלויות, תפוחי אדמה ותפוחים, לחם מלית עם בייקון, תפוחים, מרווה, בצל מקורמל, ו נקניקיות חזיר צלויות מרווה על מחית עם רוטב הבצל האולטימטיבי (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת גדולה ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים נקניקיות, ומבשלים, פונים מדי פעם, 6 דקות או עד השחמה.
חום שנותר 1 כף שמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ושום; לבשל, ערבוב מדי פעם, 1 דקה.
מוסיפים פטריות, ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים פלפל ותפוחים, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, 3 דקות או עד שהתערובת מתרככת מעט. מערבבים מרווה, מלח ופלפל; לבשל 1 דקה. מוסיפים מרק ונקניקיות.
אופים 20 עד 22 דקות או עד נקניקיות מבושלות דרך וירקות רכים.