נקניקיות שיפון נמסות
נקניקיות שיפון מותכות היא מנה עיקרית המתאימה ל-5 סועדים. תמורת 1.62 דולר למנה , מתכון זה מכסה 19% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -23 גרם חלבון , 32 גרם שומן , וסך הכל 518 קלוריות . למתכון זה מטעם הבית יש מעריץ אחד. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח בערך 30 דקות . אם יש לכם נקניקיית חזיר בתפזורת, זיתים, לחם שיפון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די טוב של 51% . מתכונים דומים: טונה מקסיקני מותכות , מרק כרובית חריף עם קרוטוני שיפון שום , ולחם שאור שיפון נבטים .
הוראות
במחבת על אש בינונית, טגנו את הנקניקיות עד שהן כבר לא ורודות; סננו אותן. ערבבו פנימה את הגבינה, הצ'ילי, הזיתים והבצל.
מניחים על תבנית אפייה לא משומנת.
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 10-12 דקות או עד שהגבינה נמסה.