נקניקים נקניקים וגבינה
נקניקים נקניקים וגבינה יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 38 גרם חלבון, 55 גרם שומן, ובסך הכל של 661 קלוריות. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וידידותי לפודמפה דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לך נקניקיות ארוחת בוקר בתפזורת, חצי וחצי, עגבניות שזיפים, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. נסו נקניקים נקניקים וגבינה, סלמי טורף, ו הכינו גבינת עיזים משלכם לגבינת עיזים, נקניק ופטריות וולינגטון (או פיצה!) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים שמן זית כתית או שמן צמחי, 1 סיבוב של המחבת, מוסיפים נקניק וחום ומפוררים את הבשר, 5 או 6 דקות.
מוציאים את הנקניקיה מהתבנית ומסננים מעט מהשומן. מחזירים את התבנית לחום ומורידים את הטמפרטורה לנמוך בינוני.
מקציפים יחד את הביצים, חצי וחצי או חלב, רוטב חם, מלח ופלפל. לטרוף את הביצים עד רך, ולאחר מכן להוסיף גבינה ולהמשיך לטרוף עוד דקה בערך כדי לסיים את הביצים בישול ולהתחיל להמיס את חתיכות הגבינה.
מסירים את התבנית מהאש ומשלבים נקניק וביצים.
מקשטים מנות מהביצים בכמה חתיכות עגבנייה טרייה חתוכה לקוביות.
מגישים צלחות נקניקים עם פנקייק, או לארוחת ערב פשוטה, מגישים עם לחם מחיטה מלאה קלוי, חמאה ומטפטפת בדבש.