נשימה פאי מנטה
המתכון נשימה פאי מנטה יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך על 3 שעות ו -15 דקות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 785 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן כל אחד. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם פירורי עוגיות כריך שוקולד), סוכריות נענע מכוסות שוקולד, גלידת שוקולד צ'יפס מנטה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו נשימת הדרקון חטיף לערבב, כנפי נשימה של הדרקון, ו עוגיות נשימה טובות יותר-לכלבים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת מטגן, מחממים חמאה על אש בינונית-נמוכה עד לריכוך.
מסירים מהאש, מוסיפים פירורי עוגיות למחבת ומערבבים עד שהחמאה מופצת באופן אחיד דרך הפירורים.
מרפדים תבנית בגודל "חצי גיליון" (בעומק של כ -13 על 18 על 2 אינץ') בניילון.
מורחים מחצית מתערובת פירורי העוגיות על הפלסטיק.
בעזרת מיקסר במהירות הנמוכה ביותר (או ביד), שלבו גלידה וממתק נענע, ערבבו לאט ונסו להימנע מפירוק הנענע.
יוצקים את תערובת הגלידה על פירורי העוגיות ומורחים בעדינות לאורך התבנית, מנסים לא לשבור את בסיס פירורי העוגיות. למעלה באופן שווה עם תערובת פירורי העוגיות שנותרה, מכסים בניילון נצמד ומקפיאים מחדש למספר שעות.
חותכים ל -12 חתיכות משולשות, על ידי חיתוך לשניים לאורכם, ואז שליש לרוחב, וחיתוך כל מלבן שנוצר למשולשים ימניים.
מגישים כל משולש שמעליו קצפת, סירופ שוקולד וענפי נענע.