נשיקות מרנג בקקאו-קפה
נשיקות מקצפת קקא גשו לסופר וקנו את "ונילן חלץ", אבקת אספרסו מיידית, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו נשיקות מרנג, נשיקות מרנג, ו נשיקות מרנג (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מדפים בתנור בשליש העליון והתחתון של התנור. מחממים תנור ל 135°. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף.
השתמש במערבל חשמלי להלהיב חלבונים ביצה עד קצף. עם מיקסר עדיין פועל, להוסיף סוכר בזרם איטי, יציב. המשיכו להכות עד שהלבנים נוצצים ונוקשים.
מנפים קקאו ואבקת אספרסו על לבנים.
תוסיף וניל. בעדינות לקפל לתוך חלבונים ביצה.
צינור או טיפה כף גדוש על גבי גיליונות אפייה מוכנים, משאיר 1 1/2 אינץ ' בין עוגיות.
אופים עד המשרד בחוץ, 30 עד 35 דקות. מגניב לגמרי על סדיני אפייה. מקלפים נשיקות מנייר ומאחסנים במיכל אטום לאוויר למשך עד 2 ימים.