נשיקות מרנג שוקולד-אגוזי לוז
נשיקות מרנג שוקולד-אגוזי לוז עשויות להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 48 . מנה אחת מכילה 24 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. אם יש לך חלבוני ביצה, עמילן תירס, קרם אבנית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית בלתי אפשרי של 9%. מתכונים דומים: נשיקות מרנג שוקולד-אגוזי לוז, נשיקות מרנג שוקולד, ו מאפי שוקולד, מרנג ואגוזי לוז.
הוראות
שלב 3 מרכיבים ראשונים במעבד מזון; מעבדים עד לטחון דק.
שלב תערובת אגוזי לוז, 1/4 כוס אבקת סוכר ועמילן תירס בקערה בינונית, תוך ערבוב עם מטרפה.
מניחים בקערה גדולה חלבוני ביצה, קרם אבנית ומלח; מקציפים במיקסר במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות רכות.
מוסיפים סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, מכים במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים בעדינות תערובת אגוזי לוז ווניל לתערובת ביצים.
מכסים שני ניירות אפייה בנייר אפייה. כף תערובת חלבון ביצה לשקית מאפה המצוידת בקצה עגול בגודל 1/2 אינץ'. צינור 48 (1 1/2 אינץ ' עגול) תלוליות על גבי ניירות אפייה מוכנים.
אופים בחום של 325 למשך 25 דקות או עד שמרנגים נגמרים ומתייבשים למגע. (מרנגים נעשים כאשר המשטח יבש וניתן להסיר מרנגים מנייר מבלי להידבק לאצבעות.) כבה את התנור; דלת תנור פתוחה חלקית. מגניב מרנגים בתנור 30 דקות.
מוציאים מהתנור; מוציאים בזהירות מרנגים מנייר.