נתחי חזיר תפוחים איטיים לבישול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבישול איטי צלעות חזיר תפוח. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 382 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ תפוחים, מרכך בשר, צלעות חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר מבשלות לאט עם צ'אטני תפוחים, Slow-Cooker צלעות חזיר עם תפוח-דובדבן מלית, ו צלעות חזיר מתוק חריף בבישול איטי - 2 מרכיבים בתוספת חזיר.
הוראות
מחממים את שמן הקנולה במחבת מעל חום בינוני גבוה, ואת outsides חום של צלעות חזיר ביסודיות, כ 5 דקות לכל צד.
מערבבים יחד את מיץ התפוחים, חומץ סיידר, מרק עוף, סוכר חום, מרכך בשר, אבקת שום, אגוז מוסקט, זנגביל ופלפל שחור בבישול איטי, תוך ערבוב עד הסוכר החום מומס.
מניחים את צלעות החזיר לתוך הנוזל. למעלה את הצלעות עם תפוח, בצל, וכרוב. הגדר את התנור על נמוך; לבשל 4 עד 5 שעות, הופך את הצלעות ברוטב פעם או פעמיים. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז של קוצצים צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות C).
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.