קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

נתחי חזיר תפוחים איטיים לבישול

נתחי חזיר תפוחים איטיים לבישול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבישול איטי צלעות חזיר תפוח. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 382 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ תפוחים, מרכך בשר, צלעות חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר מבשלות לאט עם צ'אטני תפוחים, Slow-Cooker צלעות חזיר עם תפוח-דובדבן מלית, ו צלעות חזיר מתוק חריף בבישול איטי - 2 מרכיבים בתוספת חזיר.

הוראות

1
מחממים את שמן הקנולה במחבת מעל חום בינוני גבוה, ואת outsides חום של צלעות חזיר ביסודיות, כ 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים יחד את מיץ התפוחים, חומץ סיידר, מרק עוף, סוכר חום, מרכך בשר, אבקת שום, אגוז מוסקט, זנגביל ופלפל שחור בבישול איטי, תוך ערבוב עד הסוכר החום מומס.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
3
מניחים את צלעות החזיר לתוך הנוזל. למעלה את הצלעות עם תפוח, בצל, וכרוב. הגדר את התנור על נמוך; לבשל 4 עד 5 שעות, הופך את הצלעות ברוטב פעם או פעמיים. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז של קוצצים צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.