נתחי קולב משפשפים עשבי תיבול
סטייק קולב שפשף עשבי תיבול הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 69 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 842 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. לכי לחנות וקחי שום, רוזמרין, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סטייקים משפשפים עם זיתים Provencal, גריל סיד-קארי - שפשף סטייק קולב עם מלון טרי-מלפפון Chutney, ו סטייקים מתלה עם רחוב 125 Malanga Mash (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון מיני או מטחנת תבלינים, לשלב את הקורנית המיובשת עם רוזמרין מיובש, marjoram ו אורגנו למזג את עשבי תיבול עד צורות אבקה. על משטח עבודה, לשפשף את שיני שום טחון בכל רחבי סטייקים קולב ומפזרים אותם עם פפריקה מתוקה. אבק את הסטייקים עם עשבי תיבול אבקה, מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
תן סטייקים לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה לפני שתמשיך.
לטפטף את הסטייקים בכל רחבי עם שמן זית לתבל אותם בנדיבות עם מלח ופלפל. גריל הסטייקים על אש בינונית-גבוהה עד שהם חרוכים בצד החיצוני ובינוני-נדיר בצד הפנימי, על 12 דקות לכל צד.
להעביר את הסטייקים ללוח גילוף לנוח במשך 15 דקות.
עבודה משני הצדדים באמצעות סכין חדה, לחתוך את הסטייקים נגד התבואה עד שתגיע לרצועה של סחוס במרכז. זרוק את הסחוס. מסדרים את הפרוסות על מגש ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו]()
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.