נתחי שוקולד עם דובדבנים ופיסטוקים
נתחי שוקולד עם דובדבנים ופיסטוקים עשויים להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 521 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שוקולד מריר-מתוק, מלח, פיסטוקים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קליפת שוקולד עם פיסטוקים ודובדבנים יבשים, עוגיות שוקולד צ'יפס פריך עם דובדבנים ופיסטוקים יבשים, ו קינואה עם דובדבנים ופיסטוקים יבשים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה למיקרוגל, מערבבים שוקולד, חלב, חמאה ומלח.
מניחים קערה במיקרוגל וחום על גבוה במשך 3 דקות, ערבוב כל 30 שניות.
הסר ולהקציף עד משולב וחלק. (אם שוקולד הוא לא נמס לחלוטין לאחר לטאטא, לחזור למיקרוגל במשך 1 דקה ולחזור על צעד.)
מערבבים בפיסטוקים ודובדבנים. בשורה התחתונה והצדדים של 9 x 9 אינץ מחבת עם ניילון נצמד.
יוצקים תערובת שוקולד למחבת, קערת גירוד, להחליק באופן שווה. מקררים עד חברה, על 1 שעה.
הסר מחבת מהמקרר והפוך תערובת שוקולד על קרש חיתוך.
הסר פלסטיק לחתוך שוקולד עם סכין לתוך הצורה הרצויה והגודל.