סאוארברטן של פרנק
סאוארברטן של פרנק הוא מנה עיקרית אמריקאית. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 58 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 608 קלוריות. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צאו לחנות ואספו גרגירי פלפל, ג'ינג'רס, בצל ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 69%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: פרנק נ ' סהרונים שוויצרים, השוקולד החם של פרנק, ו מזון פרנק ושעועית.
הוראות
מניחים צלי סיר בקערת זכוכית גדולה. בסיר גדול שלבו את החומץ, עלי הדפנה, הציפורן, גרגירי הפלפל, הבצל, הסוכר, המלח והשום. מביאים לרתיחה.
יוצקים חצי מעל צלי, מוסיפים מספיק מים לכיסוי צלי. מכסים ומקררים את המרינדה שנותרה. מכסים ומקררים צולים במשך 36-48 שעות, הופכים פעמיים ביום.
מחק את המרינדה מן הצלי ולטפוח אותו יבש. בתנור הולנדי מחממים את השמן והצלי החום מכל הצדדים.
הוסף מרינדה שמורה למחבת; מכסים ומבשלים במשך 3 שעות או עד שהם רכים.
הסר את הצלי; השליך את עלי הדפנה, גרגירי הפלפל והציפורן ממיצי התבנית. מביאים מיצים לרתיחה.
מוסיפים ג ' ינג ' רסנפס; מבשלים ומערבבים עד להסמכה.
מגישים עם אטריות או כופתאות.