סאקה-בס מאודה עם ג'ינג'ר ובצל ירוק
סאקי-בס מאודה עם ג'ינג'ר ובצל ירוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 404 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם מיץ צדפות בבקבוק, סאקה, שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזאת די טובה. נסו סאקה בס מאודה, סאקי-הליבוט מאודה עם זנגביל וכרוב, ו מולים מאודים סאקה עם זנגביל, מיסו ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל אורז על פי הוראות החבילה.
בינתיים, לשלב סאקה והבא 3 מרכיבים במחבת גדולה עמוק מספיק כדי להחזיק מדף ספינת קיטור. מביאים נוזלים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 5 דקות. מסדרים דגים על מדף; מפזרים מלח ופלפל.
מקום מתלה במחבת. דגים למעלה עם בצל; טפטוף עם רוטב סויה ושמן שומשום. כיסוי מחבת; דגים קיטור עד אטום במרכז, על 5 דקות.
מערבבים כוסברה לתוך מיצים במחבת. כפית אורז על צלחות. למעלה עם דגים, מיצים מ מחבת, זרעי שומשום.
למנה: קלוריות, 367; סה "כ שומן, 5 גרם; שומן רווי, 1 גרם; כולסטרול, 62 מ" ג; סיבים, 1 גרם
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
תחת ים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס