סביצ'ה אמנון
זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרום אמריקאית הזו. וזה מצוין. מתכונים דומים: סביצ'ה אמנון, סביצ'ה אמנון, ו סביצ'ה אמנון.
הוראות תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים את האמנון בקערה בינונית.
יוצקים את מיץ הסיד על הדגים ומערבבים בעדינות לשלב. מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר עד שהדגים לבנים לאורך כל הדרך, כ-15 עד 20 דקות.
הסר מהמקרר ולנקז את מיץ הסיד, בעדינות לסחוט את הדג עם הידיים. זרוק את מיץ הלימון.
מוסיפים את העגבניות, המלפפון, הבצל והכוסברה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את מיץ צדפות-עגבניות ורוטב חריף וצ ' ילה, אם משתמשים.
מורחים את tostadas בנדיבות עם מיונז העליון עם סביצ ' ה. מסדרים את פרוסות האבוקדו על גבי הסביצ ' ה ומגישים מיד עם פלחי הלימון לצד.
מחממים גריל או מחבת גריל על אש בינונית.
שים את טורטיות על מחבת הגריל או הגריל, ולתת להם להתייבש עד שהם פריכים. ניתן להחליף tostadas שנרכש.
מרכיבים מנות :
1 אבוקדו, חצוי, מגולפת, פרוס דק 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר מיץ צדפות-עגבניות (מומלץ: Clamato), אופציונלי 6 טורטיות תירס 1 מלפפון, קלופים, זרע דק קצוץ 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר עלי כוסברה טריים קצוצים 1 2 כפיות אבקת שום רוטב חם בבקבוק (מומלץ: Huichol), אופציונלי 1 סיד, חתוך לחתיכות. 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר מיץ ליים (כ 8 לימונים גדולים) 6 שרימפס וורידים מיונז, להפצה 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר בצל קצוץ דק 6 שרימפס וורידים מלח ופלפל שחור טחון טרי 1 סראנו צ'ילה, אופציונלי 907 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. פילה אמנון, חתוך דק * ראה הערה של קוק 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר עגבניות קצוצות זרע יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.